resim
Jorge Alberto Francisco Valdano Castellanos
Görev:Genel Müdür
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Arjantin
  • 7
    --- alıntı ---

    barcelona, cruyff yönetiminde ligde ikide 2 yapmış, valdano, tenerife'nin başında o sezon. real madrid son hafta tenerife'de şampiyonluğu veriyor. hain evlat ökkeş değil; valdano işte. ertesi sezon deja vu. yine tenerife yine valdano, yine son hafta. cruyff'un o efsane kadrosu dream team olduysa; biraz da bu eski real madrid'li sayesinde oldu işte. real madrid yönetimi kaçan 2 şampiyonluk sonrasında "başımıza bela mısın kardeşim" deyip takımın başına getirdiler valdano'yu. o da kırmadı takımı şampiyon yaptı o sezon.

    ertesi sezon valencia'yı çalıştırdı valdano.

    real madrid'in tekrar kapısından girdiğinde başkan florentino perez idi. perez, "işi bilen" valdano'ya takımı ve kasayı emanet etti. perez'in yıldız manyağı olduğu yıllar. luis figo arkasından zidane, ronaldo... ronaldinho'yu almak varken gidip beckham'ı aldılar, brezilyalı çirkin, ingiliz yakışıklıydı, forması satıyordu.
    jorge valdano, 15 yıl önce teknik direktör iken barça'ya 2 şampiyonluk kazandırmış real madrid'liydi. 15 yıl sonra ronaldinho'yu almayarak 2 şampiyonluk daha armağan etti.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın