• 104
    öncelikle, nasıl ki galatasaray spor kulübü, galatasaray futbol takımı, galatasaray erkek basketbol takımı gibi uzun ve tam olduklarında anlamlı isimler varsa, kendisi de aynen bunu yaparak takımların başlıklarını tam isimleri ile açmaktadır.

    yaptığı yanlış değil, bir tercih meselesi, herkes "inter" dediğimizde hangi takımdan bahsettiğimizi anlıyor, lakin hepimizin bildiği üzere takımın tam adı "fc internazionale milano".

    yarın bir gün başlığını açtığı takımlardan birinin oynadığı maçı sözlüğe taşıyacak olursak elbette daha kısa haliyle yazacağız.

    hatta kafası basmayanlar için biraz sinirleneyim bari, kısa adıyla yazıldığı vakit "ifk", "ff", "fif", "if"in açılımlarının ne olduklarını biliyor musun evlat? soruyorum sana genco üç saniye içinde cevap ver, "ff"in açılımı nedir??? neymiş bu "fif" söylesene panpa???

    adam ister kısa adıyla başlık açıp uzun adını entry olarak yazar, isterse de tam adıyla başlık açıp altına sadece bilgi girer, sonuçta spesifik isme sahip takımlar bunlar, hepsinin sonunda en bildiğimiz kısaltma olan "fc" yok ki!

    takımların başlıklarını uzun isimleriyle açma konusunda karşı en ufak bir argüman daha kabul etmiyorum. schuster'im ben amk.

    gelelim ikinci meseleye, kendisi için ayrı bir anlamı olan kuzey ülkelerine karşı duyduğu sempati yüzünden o coğrafyanın takımları ve oyuncuları ile ilgileniyor olabilir. bu bağlamda durumu bahane edip tamamen bilgi vermek amacıyla bunları sözlüğe taşımak istemiş olabilir... buna da kimse laf edemez.

    son mesele de her okuyamadığı şeyi niteliksiz zanneden bazılarına dair... neyse açıklama dahi yapmayacağım... modlar siler nasıl olsa di mi, "niteliksiz entry" diye, gerekçe de "chunku okhuyamhıyoruss=(("

    açtığı başlıkların hepsini tek tek okumuyorsam şerefsizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın