• 26
    özel hayatlarımızda başımıza gelen karmaşa ve huzur bozucu öğelerin hayatımızdaki en küçük ayrıntıyı bile aşırı derecede etkilediğini 3 aydır işsiz kalmış olan biri olarak çok rahat söyleyebilirim. (aile huzuru, psikolojik durum, sevgiliyle olan durumlar, maddi durum) hayatınızdaki büyük bir kaos ve bunun getirdiği psikoloji, zincirleme hatalar meydana getirebilir ve bu psikolojik durum en sevdiğiniz insanlara bile istemediğiniz halde çok kırıcı olmanıza, ufak gibi görünen ama çok önemli ayrıntılarda bile büyük hatalar yapmanıza sebebiyet verebilir.

    galatasaray yönetiminin şu an içinde bulunduğu durum bundan ibarettir. içinde bulunulan kaos ortamı sonucu bütün bakış açısı oraya doğrultulmuş olup diğer detaylar nasıl olsa bir şekilde yürür diyerek 2. plana atılmıştır. görevde bulunulan süre içerisinde yönetimi ve başkanlığı günü kurtarmak adına yapılmaya çalışılan işler sonucu ufak tefek olarak gözüken işleri bile (ki burada yapılan galatasaray armasına küfür niteliğindedir) halledemez duruma gelmiştir.

    ne kadar psikolojiniz bozuk olsa da, ne kadar kendinizi yalnız hissetseniz de sorumlu olduğunuz insanlar vardır. ve o insanlar sizin nazını, hatalarınızı çekmek zorunda değillerdir. bundan sonrasında sizin yapmanız gereken en azından elinizde olanları da kaybetmemek ve yeni başlangıçlar için fırsat kollamaktır. yada yapamayacağınızı anladığınızda bu insanlara verdiğiniz eziyetin bilincine varmanız ve onları haketmediğinizi anlamanız gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın