• 198
    --- alıntı ---
    lösemili çocuklardan galatasaraylı futbolculara anlamlı ziyaret

    galatasaray'ın dün sabahki antrenmanının ardından tesislere gelen bir grup lösemi hastası çocuk, sarı kırmızılıları ziyaret ederek bu sezon ligde zor günler geçiren futbolculara moral vermeye çalıştı. istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi onkoloji bölümünde tedavi gören ve yaşları 6 ile 12 arasında değişen 15 çocuğun katıldığı organizasyon sırasında tesislerde duygu dolu anlar yaşanırken, lösemili çocuklar adına konuşan çilem tekin(8) "bugün burada, onların yüzünü biraz olsun güldürebilmişsek ne mutlu bizlere" dedi.

    "beterin beteri var"

    dün sabah florya metin oktay tesislerinin sürpriz ziyaretçileri vardı. istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesinde tedavi gören lösemi hastası 15 çocuk, sabah antrenmanından çıkan futbolcularla bir araya gelerek zor günler geçiren camiaya moral aşılamaya çalıştılar. ziyaret sırasında yanlarında getirdikleri imzalı bone ve maskeleri futbolculara hediye eden çocuklar, oyuncularla da bir süre sohbet ederek takımın son durumu hakkında bilgiler aldılar.

    sürpriz ziyaretle ilgili olarak mikrofonlara konuşan çilem tekin isimli lösemi hastası çocuk, "buraya bize zamanında çok büyük başarılar yaşatan bu takımın futbolcularına zor günlerinde destek olmak için geldik. onların yüzünde ufacık da olsa bir gülümseme yaratabildiysek ne mutlu bize. aslında bu tarz hayır işlerini gözlerden uzak yapmak gerekir ama bizim amacımız biraz da toplumun dikkatini burada yaşanan drama çekmek" diyerek herkesi bu tarz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çağırdı. takım kaptanı arda turan'la birlikte objektiflere poz veren tekin'in "yani tabii zor bir durum sizinki ancak ne olursa olsun, yaşama sevincini kaybetmemelisiniz. görüyorsunuz beterin beteri var" sözleri ise tesislerde duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

    gösteri maçı berabere bitti

    takımın keyfini yerine getirmek için zaman zaman futbolcularla şakalaşan çocukların anlamlı ziyareti daha sonra bir gösteri maçıyla devam etti. lösemili çocuklar karması ve galatasaray arasında oynanan maç 2-2 sona ererken, ilk yarıda girdiği bir hava topu mücadelesi sırasında omuzundaki sakatlığı nükseden gökhan zan'ın 6 hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın