• 14
    kendileri hakkında daha net bilgisi olan var. örneğin sefa denilen *grubun başında olan ilginç insan. kendisi bilinen en nazik tabirle holigan, söylenebilecek en kaba tabirle de sığırın tekidir. mental anlamda sığır, kişilik olarak değil. nasıl ki türkiye'yi kutuplaşmaya iten sürüyle sığır var, pencereyi daraltırsak sefa da açıklamaları minvalinde kutuplaşmanın kralını yapıp boku souness'a atmıştı. o bayrak çıkmamış ve hiçbir zaman da çıkmayacak. şöyle ki;

    --- alıntı ---
    kendisi türk kültürünü, insanını bilmeyen birisi. o yaptığı hareket* bugün belki de insanların canlarını yitirebilecekleri olaylara sebep olabilirdi. hala da olabilir. bu galatasaray - fenerbahçe düşmanlığı onun sayesinde bu kadar ayyuka çıktı. galatasaray ile fenerbahçe düşman kardeşler gibiydiler, fakat bayrak olayı kardeşliği bir kenara attı. o büyük bir hata yaptı, çok büyük bir hata.
    --- alıntı ---

    sözlerinden de anlaşılacağı gibi, kendisi cenk döneminden bihaber, her şey souness sayesinde olmuş da, kendileri mağdurmuş gibi tüm boku souness üzerinden galatasaray'a atmak isteyen düz mental bir adamdır.

    sefa'nın galatasaray - fenerbahçe geçmişini bilmemesi ya da işine geldiği gibi anlatması art niyetinden kaynaklanır. eli-yüzü düzgün olma, efendi, kültürlü olma konusuna gelince bence galatasaray taraftarı 10 basar. siktir et tüm galatasaray taraftarını, maç öncesi toplanan 30 tane sözlük yazarı fenerbahçe camiasının kültürüne 10 basar.

    ama millet* kendi değerlerine sahip çıkmaz. gider deli ibo'ya, kill for you grubuna, kop tribününe methiye dizer. yüzsüzüz. madem kendi taraftarından çok öveceğin adam var, ne diye buradasın. hadi buradasın anladık, neden burada bu adamları översin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın