resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 289
    http://bandieras.blogspot.com/...emokrasi-anlays.html

    --- alıntı ---
    geçen hafta basının önüne çıkan beşiktaş başkanı yıldırım demirören, futbol federasyonu başkanı mahmut özgener'i eleştirmiş, kendisinin 'futbolda demokrasi yoktur, kurallar vardır' açıklamasına tepki göstermişti. böyle açıklamalar yapan birinin faşist bir liderden farksız olduğunu söylemiş, durumun büyük bir anti-demokratilik olduğuna dem vurmuştu.

    aynı demirören, 15 şubat 2011 tarihinde, bir gün önce ankaragücü-beşiktaş maçının devre arasında takım arkadaşına yumruk atmasından dolayı sözleşmesi feshedilen ibrahim üzülmez'in basın toplantısına katıldı.

    üzülmez'e adeta emrivaki yapan başkan, üzülmez'in basın toplantısında üzülmez'den daha fazla konuşarak tarihe geçmiştir. üzülmez, yanında oturanın beşiktaş başkanı olmasından dolayı, saygısından, yazılı metnin belirli kısımlarını atladı toplantı sırasında. bunu öngören demirören, üzülmez'in ağzından çıkacak,, toraman'ı suçlayıcı ifadeleri engellemek adına bu basın toplantısına katılmıştı belli ki.

    şimdi insanın aklına şu geliyor. birkaç gün önce demokrasiden dem vuran demirören, birkaç gün sonra, -eski- oyuncusunun en demokratik hakkı olan basın açıklamasına nasıl olur da müdahale eder ? demokrasilerde en birinci hak olan , ifade özgürlüğünü sansürleyerek, kendi kendini inkar etmedi mi demokrasi timsali sayın demirören ?

    tek aradığımız, birazcık samimiyet..

    --- alıntı ---

    http://bandieras.blogspot.com/...emokrasi-anlays.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın