resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3849
    ne siyasi görüşü ne sevgilisi ne anası babası ne arkadaşları ne çıkarsa pornosu umrumda değildir. kaptandır benim için sahada galatasaraya verdiklerinden başka hiçbirşeyi iplemem bu çocuk daha 25ine gelmedi biz 20 kişinin önünde sunum yaparken kıçımızdan ter akarken 50bin kişi önünde ıslık alkış arasında top oynamak gibi bir sorumluluğu var.
    ama sırf "ergen" diye nitelemeyi uygun gördüğümüz kişilere inat da eleştiri yapmaktan kaçınmamalı kimseye yapılmaması gerektiği gibi kendisini de putlaştırmamalıyız.
    şu dönemde galatasaraya malesef hiç bir şey veremeyen futbolcudur. şanssızdır durmadan sakatlanır, taraftara küser takım arkadaşına küser ama öyledir ama böyledir falan filan da galatasaraya bu sezon hiç bir katkısı bulunmamıştır.
    ne kaptan olarak takımın zor gününde arkasında duruyor gibi bir profil çizmekte ne de sahadaki oyunuyla takımını yönetebilmektedir.

    ama hala "kaptan lan o ağzını topla" diyen varsa galatasaray sözlük moderasyonundan rica ediyorum bu entry birden fazla defa oylanabilsin ki arkadaşlarımız 10 defa oflayıp içini döksünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın