resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3843
    ergen galatasaray taraftarının hırsını kurbanıdır. hormonlar kurban istiyor!

    ulan kaptanlığa yakışmıyormuş. kim kaptan olacaktı, sanki stoperde bülent, ortasahada cüneyt, forvette metin var da biz arda'yı kaptan yaptık. 3-5 fm'ci lorik cana kaptan olsun diyor, son yabancı kaptanı hatırlıyor musunuz? galatasaray ben bildim bileli yerli kaptanla oynar, yani külübün oturmuş kültürü bu, alex gelse kaptan olamaz bizde mesela. ulan hagi bülent'ten daha az mı liderdi de kaptan olmadı?
    arda turan halihazırda takımda kaptanlığa en uygun isimdi - diğer yerlilerden ayhan düzenli oynamıyor, emre aşık ise sene sonunda bırakıyordu -, verdiği demeçlerde de "kaptanım, sikerim" falan demiyor, "kaptanım, ama benden kewell'a kaptanlık yapmam beklenmesin, ben bir köprüyüm" diyor. ulan şu lafın yarısını edebilecek kadar adam değilsiniz buradan sallayanlar, nereden mi biliyorum? aranızda barındırıyorsunuz "göbekli kaptan" diyenleri, "siktirsin gitsin" diyenleri. ulan aynı ergenler olarak 2 yıl linderoth'u beklediniz, son 2 ayında rica minnet koşan nonda gönderildi diye zır zır zırladınız. yok ama bizim çocuk olunca biyonik olacak, fıtık ameliyatı olacak ama 1 ay sonra sahada olacak, oldu canım.

    başka bir eleştiri somurtuyormuş, ben de somurtuyorum arkadaş 2 senedir bu takımı izlerken, yüzümü güldüren anların altında da imzası olan 4-5 adamdan biri ama bu herif, altyapıdan gelmiş, galatasaray'ı senden benden iyi bilen bir adam bu. bilmiyorsa da öğretecek son adam sensin, başında hagi var, sana ne oluyor arkadaşım?

    kendine iyi bakmıyormuş, kilo almış, birincisi arda o mlada boleslav maçındaki fiziğiyle kalsaydı şimdi denizlispor'da sonradan oyuna giriyor olacaktı muhtemelen, halihazırdaki örnek serdar eyiliktir. fiziğini geliştiremezse aha olacağı yer de bankasya'dır. bankasya'yı küçümsediğimden değil; ama sen bu çocuğu yalçın ayhan'ların ismail güldüren'lerin arasına atıp sağlam kalmasını bekliyorsan, tabi biraz daha fizikli olması lazım. şu anki kilosu ideal değil ben de farkındayım; ama devrearasında zorunda olmadığı halde florya'da çalışan da babam değil.

    şımarıkmış, sinema kapatıyormuş. ulan çocuk uzatabildiği yerlere yardım elini uzatıyor, ama bırakın biraz şöhreti de yaşasın, ben galatasaray atkısı taktığımda gerine gerine geziyorum, başka havam oluyor kendimce, herif kaptan lan. biraz şımarsın, sevsin kendini. sinema da kapatır, isterse alışveriş merkezi de kapatır, size ne mk? sizin cebinizden mi çıkıyor, herif sosyal dernek başkanı mı ki?

    her eleştiriye verecek cevabım var, çünkü bu çocuğun ölüsü piyasadaki en iyi yerli futbolcudur, o yere göke sığdıramadığınız nuri şahin'i gökhan inler'i top diye oynar bu çocuk istediğinde. görüyoruz milli takım arda'sız ne halde. hiddink'i duydunuz değil mi? "arda gelsin de bakalım" diyor. bu çocuk 70 milyonun en iyi topla oynayanı, bunu fenerlisi beşiktaşlısı biliyor, sallıyor; ama size ne oluyor ki?

    gelin isterseniz basının gazına, kovalım arda'yı 10 milyon'a satarız, 240 milyon borç 230 olur, geleceğe ümitle bakarız. çünkü keita'dan kazandığımız parayı falan o kadar mükkemmel harcadık ki, insan heyecanlanıyor. mesela arda turan'ı satıp yerine 2 mehmet batdal 3 mustafa sarp alabiliriz veya ne biliyim bi tane daha misimovic alırız anasını satıyım. ha bi de bu adamın muadilleri de aynı paraya gidiyor ve türk pasaportları yok, sahaya 5 tane türk pasaportlu adamla çıkmak zorundayız, hatırladınız mı? o yüzden lorik oynayamadı sene başında, şimdi arda'yı da satınca, kim olacak bu 5 kişi, hiç yormayın kendinizi, aydın yılmaz olacak, mustafa sarp veya benzeri olacak en az biri, ikisi. yani yerli adam olarak da böyle bir şansa sahipken sizin ergen hırsınız yüzünden bu adamı da harcayalım.

    ama galatasaraylıysanız, seviyorsanız bu külübu çıkarsız, rantın çorbanın, kendi hırsınızın peşinde değilseniz, destek olun bu adama. sevmiyorsanız bile rahat bırakın. artık bokunu çıkardınız; arda'yı seven ve kaptan olarak görmek isteyen bir sürü insan var burada, onlara saygınızdan en azından küfürsüz ve hakaretsiz bildirin fikirlerinizi. bahsettiğiniz adam babanızın oğlu değil galatasaray kaptanı çünkü.

    özet olarak, kaptanımı rahat bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın