• 254
    izmir ekibinin maçlarını genelde ben yazardım. kimsenin yazamayacağından falan değil, sanırım öyle denk gelirdi. bunu görev edindiğim falan yok ama başkası yazmayınca maçlardan 1 gün sonra kendimce hafif abartı biraz mizahi karalardım bir şeyler. ancak bu sabah bilgisayarımı evde unuttuğum için entry giremedim. bunu açıklamak zorunda bırakanlara söylicek lafım yok. birde aynı arkadaşın yazdığı şu cümle var ki onun cevabını aşağıda vericem zaten; '' herkese aynı yalan istersen benim yerime oynayabilirsin, blöf''

    neyse burda dişi yakarışa son verelim maçı yazalım. öncelikle donut ve arkadaşına laflar bile hazırlamadım. elbet kendilerince gelememe nedenleri vardır ama bir telefon açıp biz gelemiyoruz demek bu kadar zor olmamalı. kaldı ki takımlar tam diyerek üzülerek geri çevirdiğim arkadaşlar oldu.

    x factor'un artısı olan messi* gerçekten tek başına bir takım. geleceğini öğrenince insanın canı sıkılıyor düşünün böyle oynayan bir çocuk. allah ayaklarına zeval vermesin; bu sene takım bulamaması kendisinin değil, türk futbolunun kaybıdır.* umut'u karşı tarafa vermek istemedim yalan yok, ama bizden oynasa inanın maç daha 10. dakkada kopardı, karşıya veren x factor'e de bu sebeple kızamıyorum. kaldı ki, biz kötü oynamamıza rağmen inanılmaz goller kaçırdık. kale önünde çok ince işler yapmaya çalıştık, durum böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. maç 10 dakika kala berabere olsa da, farkı kapamak için o kadar direnç gösterdik ki o dakikadan itibaren sahada sadece yürüdük. yukarda belirtildiği gibi bende yeneceğimize 15 dakka geçtikten sonra hiç inanmadım. sonuç olarak rakip bu hafta bizden iyiydi ve kazandı. bu galibiyette zincirleme gelen tesadüfler olsa da kendilerini güzel oyunlarından dolayı tebrik ederim.

    ben bugün yazılanları okuyunca şaşırdım açıkcası. bir kere ben "ben hangi takımı kursam kazanıyorum. bu yüzden maçları takımlar üzerinden değil benim üzerimden değerlendirin."
    cümlesini kurduğumu asla hatırlamıyorum ama sinyorkedi yazdıysa kurmuşumdur, kardeşim yalan söylemez. ben bu cümleden ötürü herkesten özür dilerim. farketmeden o kadar büyütmüşüm ki içimdeki egoyu, böyle saçma cümleler kuracak kadar esiri olmuşum. sinyorkedi'nin bu lafı nasıl koyduk tarzı yazmadığına adım gibi eminim, ama maç önünde söylenmiş bir lafın unutulmaması ve karşıma konması doğru yolda olmadığımı gösterir. ben sahadaki 14 kişiden biriyim, oynanan bir maç sonrası bütün entryler direk adıma yazılıyorsa artık haddimi aşmışım demektir. bugüne kadar kalp kırdıysam affola. tekrar söylüyorum ben bu kadar saçma cümleler kurup, kendini ön plana çıkaracak ve egosuyla karşısındaki insanları ezmeye çalışacak bir insan değilim. uzun bir süre halı saha vb organizasyonlara katılmama kararı aldım. bu güzel ortamdan bir süre uzak durarak kendimi cezalandırmak belki beni kendime getirir. haydi kalın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın