• 3079
    burası benim evimmiş meğer!

    evet lan hiçbir sözlükte kırmızı ve sarı bu kadar sıcak hissettirmemişti bana. okurken de yazarke de eğleniyorum. bazen kızıyorsunuz bana bazen alkış tutuyorsunuz. kendimi ara sıra tüm gün sol framede adı geçen ve kimileri tarafından eleştirinin gözüne gözüne vurulurken kimilerince de alkışa tutulan futbolcular gibi hissettim. biri çıkıp "çok kötü" derken diğeri çıkıp "yetenekli çocuk" diyor. o kadar işlemiş ki içinize tuttuğunuz takımla ilgili eleştiri yapmak yazarlara bile aynı tarifeyi uygular olmuşsunuz. az silkenin, kendinize gelin bi'.

    inşallah sözlüğe katılacak, ve pek deneyimi olmayan yeni nesilleri asimile edip kendinize benzetmezsiniz.

    şimdi kendi adıma açılan başlıktan herkese cevap yetiştirmekten pek haz etmeyen naif bir insan olduğum içün buradan devam etmek istiyorum. dün açtığım konuların formata aykırı olduğunu söylerken bugün de küfüre geldi olay. arkadaşım senin hiç inanıyor musun küfürsüz bir ortamın samimiyetine. ben en nezih en saygın ortamda bile "siktirip gitmek" kalıbını kullanmaktan çekinmem zira bu küfür değil.

    http://tdkterim.gov.tr/...ktir+git&hng=tam

    üşenenler burdan da bakabilir: siktirip gitmek
    başını alıp gitmek.

    henüz kendi dilini bilmeyen biri tarafından "küfür etti yaeeğğ, sözlüğün kalitesini düşürdü" şeklinde eleştirilmek gayet komik. ne demiş sagopa "yapılan eylem çok komikti güldük geçtik haline"

    velhasılı sözlerime burada son vermem lazım. "küfür etti"den başka bir rahatsızlığı olan var ise bunu bana pek ala bildirebilir. admin oraya kimseyi rahatsız etmeden birebir iletişime geçebilelim diye mesaj fasilitesi eklemiş. ben her saçma yazınızdan sonra soluğu başlığınızda almaya başlamadan evvel bunu kullanırsanız sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın