resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 32
    --- alıntı ---
    alman milli takımı'nı açıklaması üzerine büyük tepki çeken mesut özil, hakaret edenlere, hakaretlerini iade edeceğini söylerken, "ben türküm ve öyle kalacağım" dedi. dün takımı werder bremen'in schalke'ye 1-0 yenildiği maç sonrası açıklamalarda bulunan mesut özil, "alman milli takımı'na seçilmek için senelerdir mücadele ediyordum. joachim löw ile telefonda konuştuk. çok mutlu oldum. çok güzel bir konuşma geçti aramızda. inşallah, norveç maçında forma giyerim ve bunun devamını getiririm" ifadesini kullandı.

    "terim'le hiç görüşmedim"
    almanya'yı seçmesindeki en büyük faktörün bu ülkede doğup büyümesi olduğunu belirten özil, "alman ümit takımlarında forma giydim. oradan gelen arkadaşlıklarım var. burada kendimi iyi hissediyorum. tercihimi yapmadan önce halil (altıntop) abilerle, arkadaşlarımla, ailemle ve hocalarımla konuştum" diye konuştu. türk milli takımı'nın hocası fatih terim ile birebir hiç görüşmediğini ve bu konuda daha fazla konuşmak istemediğini söyleyen mesut özil, "ben türküm ve öyle kalacağım" dedi.

    schalkeliler de tepkili
    bundesliga'da dün schalke evinde werder bremen'i 1-0 yendi. halil altıntop ilk yarı, mesut ise 90 dakika oynadı. maç öncesi kadrolar açıklanırken, mesut'un adı okunduğunda schalkeli taraftarlar eski futbolcularını ıslıkladı.
    --- alıntı ---

    kaynak : sabah.com

    yorumsuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın