resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 903
    12 şubat 2011 gaziantepspor galatasaray maçını izlerken birkaç pozisyonda, oyuna katkı yapmaya çalıştığını gördüm. maçın başlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam iki güzel pas verdi zaten bir önceki maçta kewell'ın attığı golün de pası hakan vermişti. uzun zaman olmuştu hakan'ı böyle görmeyeli. ancak yine maç sonu düşüncem vasatı aşamadığı yönündeydi. eski performansına dönmesi için daha çoook fırın ekmek yemesi gerekiyor. aslında önceki performansı derken onunda çok iyi olduğu söylenemez ama sırıtmıyordu hiç değilse.

    dünkü maçtan hakan ile ilgili aklımda kalan bir başka olay ise ileri çıktığı bir atak sonu gaziantepspor kontra atağı şekline dönüşen pir pozisyonda 2 dk'ya yakın bir süre içinde geriye gelememesi. bırak koşmayı, postacı yürüyüşü yapsan daha kısa zamanda geri gelirsin. gerçekten bu adamın günde kaç paket sigara içtiğini merak ediyorum ben.

    uzun lafın kısası, son haftalarda biraz çabaladığını, az buçuk oyuna katkısını görsemde sakatlıktan kurtulmuş bir çağlar birinci'yi fizik gücü ve hırsı nedeniyle tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın