resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 937
    emre belözoğlunun karektersizliği hakkında herkes hem fikir. hakkında kimse tarfından bilinmeyen bir bilgiye de sahip değilim ama insanın kafasını kurcalyan bir takım sorular var.
    öncelikle şurdan başlamak istiyorum . hakan şükürün inter transferi için fetullah gülenden izin aldığı görüntüleri cemaatle bağlantım olduğu yıllarda bizzat izleiş biri olarak cemaatle futbolcular arsında ki bağın ne derece güçlü olduğunu iyi biliyorum.

    sözlükteki adıyla galatasaray içinde yniçeri ocağı kurulduğunda, bu ocaktakiler hakan şükür önderliğindeki cemaatçi futbolculardı. olumlu yada olumsuz hareketlerinden bahsetmek gibi bir düşüncem yok ama bu kişiler kendi aralarında bir grup kurmuş bir takım faaliyetlerde bulunuyorlardı.sonrasında tepki çeken bu gurup fatih altaylının floryada ki cemaatçilerden bahsetmesiyle iyice deşifre olmuş bazı şeyleri gün yüzüne çıkarmıştı. doğal olarak bu gurubun tasviyesi için çalışıldı en son hakan şüküre futbolu bırakması için baskılar artırıldı ve hakan şükür galatasaraydan ayrıldı

    işte ne olduysa bundan sonra oldu yıllarca galatasaraylı olduğunu sandığımız emre belözoğlu fenerbahçeye transfer oldu. tam da hakan şükürün galatasaraydan gönderilmeyle aynı dönemde. fenerbahçeyle anlaşma yaptığında fenerbahçeli olduğunu iddaa etti ve hakan şükür bunu destekledi ama hasan şaş habersiz olduğunu hagi hayal kırıklığı yaşadığını belirtirken ergün daha sert bi dille emreyi eleştirdi.yine diğerbir cemaatçi arif erdem ise sessiz kaldı.

    o dönemlerde ki gazete haberlerine bakarsanız cemaate ait olan zaman gazetesi spor sayfalarını hakan şükür ve emre belözoğluyla doldurdu.

    şimdi sorun şu intere transfer için cemaatten izin alan hakan şükür var. yani kral bile izinsiz iş yapamazken emrenin böyle sansasyonel bi transferi cemaatten izinsiz yada habersiz yapmasının ne kadar zor olduğu. ya emre istedi cemaat izin verdi yada cemaat öyle istedi emre onlara uydu. ama emre dışında ki diğer kişilerin de hareketlerne akarsak bu daha çok galatasaraydan intikam alma adına yapılmış organize bir harekete benziyor.

    emre kurban demiyorum, emre suçsuz demiyorum söylemeye çalıştığım cemaatin bile karaktersizliği layık gördüğü bir adammış emre... yoksa böyle bir olaya müsade etmezlerdi heralde
App Store'dan indirin Google Play'den alın