• 4
    anlam veremediğim bir kıyaslama. ee bu ülkede misimovic bir anda kadro dışı kalabiliyorsa, tü kaka edilebiliyorsa, culio da tabiiki bir anda "hero" ilan edilebiliyor. hemen kıyaslamalar başlıyor. yakında culio vs alex başlığı da açılır. belki de açılmıştır bile.

    günlük yaşıyoruz..bu konu hagi vs alex konusundan farksızdır.

    misimovic kendini ispat etmiş biridir. özellikleri bellidir, eksikleri de bellidir. oyun tarzı da bellidir. öyle ya da böyle kendini kanıtlamış ve büyük başarılar kazanmıştır. bu takıma bir şekilde monte edilse de gayet verimli olur.

    culio bize geldiğinden beri iyi oynuyor doğru. ama kendini ispat etmelidir. ismini bilen yoktu gelene kadar. hemen abartmanın manası yok. daha dur dün 1, bugün 2 , romanya ligi gibi vasat bir ligden geldi ve ülkesinin milli takımına yanaşamadı bile. ama çok iyi bir futbolcu da çıkabilir o da ayrı konu. ama hemen yıldızlara yükseltmeye gerek yok. lig sonuna kadar oynasın. bakalım gollerimize, hücum futboluna nasıl bir katkısı olacak? üretkenliği var mı? madem asist kralı misimovicle kıyaslanacak, bu sorular sorulur.

    hayır karşı çıktığım şey culio değil. karşı çıktığım şey yanlış olduğunu düşündüğüm zihniyet, yanlış olduğuna inandığım fikirler. misimovic geldiği zamanla culio aynı mı? culionun takımında ona güvenen onu özellikle isteyen ve alan hagi var. misimovice naptı hagi? ya da rijkaard zamanında misimovic nasıl iyi performans gösterebilirdi? o dönemi hatırlayın. şu takımda misimovic olsa bence gayet yararlı olabilir.

    hem bu konu sanki şuna da delalet ediyor. hagi misimovici kadro dışı bıraktı iyi de yaptı. oh olsun. bak zaten culio geldi ondan daha iyi. evet cidden ondan daha iyi de olabilir. ama bu misimovic gibi kendini ispatlamış bir değerin harcanmasını haklı çıkarmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın