resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3826
    düzenli olarak karalama kampanyalarına kurban giden kaptanımız. daha da içler acısı, bazı tezcanlı galatasaraylı arkadaşlarımız yangına körükle gidiyor.

    öncelikle ardanın özel hayatında her yaptığını tasvip etmek zorunda değilsiniz. ben de bazı davranışlarını tasvip etmiyorum ancak bu konu tamamen kendisini ilgilendirir. özel hayatıyla ilgili detayların bu kadar didikleniyor olması da bu adamın ne kadar göz önünde olduğunu gösteriyor. bir an için kendinizi kendisinin yerine koyun, her attığınız adımın takip edildiğini düşünün.

    adam, sevgilisiyle şunu yapıyormuş, bunu yapıyormuş, şuraya gitmiş, sevgilisi için şunu yapıyormuş, şöyle paralar harcıyormuş..kime ne kardeşim? adam alnının teriyle kazanmış o parayı, güzel bir kızı tavlamış, geziyor tozuyor. sen bu adamın sahada attığı gollere verdiği paslara bak, sahanın dışında ne yaptığını bilebilirsin ama yargılayamazsın.

    kaptan olduğundan beri sürekli bir "kaptanlığı taşıyamama" mevzusudur konuşuluyor. bu adamın yokluğunda kaptanlık pazu bandını takan ayhan mıdır iyi kaptan, ya da sabri midir?

    kaç senedir bu takımın tek yerli yıldızı bu adam, ve en azından önümüzdeki birkaç sene de böyle olacak. türkiyenin en yetenekli futbolcusu olduğunu kimse inkar edemez. o zaman adam gibi sahip çıkın adamınıza, epl diye bik bik konuşuyorsunuz ama o eplnin yıldızlarının ne seks partileri, ne kumar partileri düzenlediklerini söylemiyorsunuz, tüm bunlara rağmen her liverpool taraftarının gerrard'ın, her chelsea taraftarının terry'nin veya lampard'ın ayağının altını öpeceğini biliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın