resim
Róbinson Zapata Montaño
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:46
Boy:1.83
Uyruk:Kolombiya
  • 318
    daha pek fazla izleme firsati bulamasam da takdir ettigim tek bir yonu oldu, o da ayagi ile topu oyuna sokarken bana diger alternatiflerden bir adim onde gozukmesi. ayaklarina hakim gibi.
    ancak bana sorarsaniz bu takimin kalecisi mi diye, pek degil gibi derim. kariyeri beni dogrular nitelikte ve son iki macta, pozisyonlarda biraz afallama hatasi yapiyor. nitekim gol olan pozisyonlarda garip pozlar vererek kalmasi bundan kaynakli biraz.
    benim tercihim kesinlikle yazin yeni bir kaleci alinmasi ama bu kaleci tercihinde yedek kalecimiz aykut'in soyledigi seye katilmak lazim. o da su ki, gercekten iyi bir adam alalim. yani buffon, cech falan olmasa da, bu sozlukteki scoutlarin daha iyi bilecegi gibi biraz genc ama iyi bir kaleci alalim. gerekirse para bayilalim ama bulunsun cunku biz hep baska takimlarin yedek kalecilerini transfer ediyoruz.
    su anki durumduysa bence ufuk'a sans verip hem cok farki olmadigi zapata'nin yabanci olmasi dezavantajini egale etmis oluruz hem de bence gol yedikce arkasinda durursak guveni kendine gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın