• 215
    evet sivas maçından sonra maça gitmem demiştim ama dayanamadım gittim şimdi ufak ufak notlar...
    bu sefer metroyla değil stadın üstüne arabayı bıraktık yürüyerek indik stada çok rahattı arabası olanları ya da taksiyle gelmek isteyenlere tavsiye ederim.
    her neyse bu sefer d6 da izledim maçı, stad boştu ancak çok güzel bir akustiği var stadın boş olması sorun olmuyor bile..
    şimdi maçtan önce bir şeye değinmek istiyorum ultraslan yine çok dikkatimi çekti, önce şunu söyleyeyim eğer bir takımın tribün grubu varsa o grup stadın tam ortasında olmalı kale arkasında değil. ikinci olarak ultraslan kendi başlatmadığı hiç bir tezahurata katılmıyor. kapalı da burası samiyen burdan çıkış yok diye bağrıyor taraftar hiç umurlarında değil, her zaman ki gibi maçın içinde değiller. he onlar bağırmasa kimsenin de bağıracağı yok bu bir gerçek. şunu çok acı söyleyebilirim ki çarşı bizi fena yapar orada çünkü 10 kişi toplanıp bağırsan bile sesin duyuluyor.
    maça gelecek olursak takım 65. dakikaya kadar muhteşem oynadı. tabi ki mustafa sarp oyuna girinceye kadar, sonra sıkıntılı dakikalar başladı ama king sağolsun o sıkıntıyı aldı.
    bu arada lalalay lalayallayalyla koyduk mu çok zevkli oluyor :) inşallah her maç gönül rahatlığı ile yaparız bunu...
    ayrıca birşey daha dikkatimi çekti taraftar futbolcuları tribüne çağırmadı bi protesto mu vardı acaba,
    stadyum süper..
    galatasaray iyi yolda...
    stancu evlat evlat...
    kazım süperdi....
    baros u çok özlemişiz....
    kewell oyundan alınırken stad yıkıldı resmen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın