resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1367
    bana sürekli sarp çarpması yapılıyor. servet, balta, sarp konusunda ille de bir şeyler söylemem isteniyor. balta'nın son zamanlarına ilişkin şekillerle açıklama yaptım, tanju çolak'ın dediği gibi şekil 1a'da görülebilir.(bkz: #597067). tanju çolak konusunda şaka yapmıyorum, bir maç sonu röportajında böyle söyledi, "çok iyi mücadele ettik, çok iyi oynadık, ben de şekil 1a'da görüleceği gibi golümü attım" demişti.

    neyse, zaten tanju bu hafta yemekteyiz'e katılıyor. izleyin ve sadece gol kralı değil klişeler kralı da olduğu görün.

    sarp konusunda bundan önce 7 entry yazmışım. baktım da, hepsinde de doğru yazmışım, o günün koşullarına göre. zaten mahalle takımı abimiz bize fırsat bırakmıyor. biraz da o yüzden yazmadım.

    sarp benim akrabam olsaydı vallahi savunmakta zorlanırdım. dayısına* kazma demiş adamım lan ben, sarp'tan mı esirgiycem. nesini savunursun ki, adam kaçak güreşiyor. güreşte ihtar alma sebebi. neden kaçak güreşiyor acaba, rakip arkasına geçip 2 puan almasın diye mi? gerçi artık 1 puan veriyorlar arkaya dolanmaya. artık tırpan da yasak güreşte, bundan kaçmaya gerek de yok. valla çözemedim bir türlü, bundan önceki entrylerime genelde hakkında güzel şeyler söylemişim. demek ki artık deniz bitti.
    modelim böyle, sabrederim, ederim sonra yererim. sarp konusunda pek suya sabuna dokunmadım ama nazmi abi öyle güzel anlattı ki aylardır, adam haklı beyler durumundayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın