• 370
    bu adamı tanırım, arda turan'ı tanımam.
    bu adama *kefilim, arda turan'ı tanımam.(u: kafiye olsun istedim ama olmadı lan sanki?)

    entryme bu şirin mi şirin mısralarım ile başlarken hepinize iyi geceler diliyorum...
    konumuza dönersek; kendisi zamanında sahip çıktığı, yemeyip yedirdiği, giymeyip giydirdiği(u: hayır t*şşak maşşak geçmiyorum. neredeyse hepimiz çoğu zaman yemeye kıyamadığımız paraları maç biletine harcayıp bu adamlara yedirmiyormuyuz?) arda turan'a bugün bir eleştiri yapmış ve olaylar fitillenmiş. haklıdır efendim... tokalar sever de döver de. kaldı ki burası arda'yı övme, hagi'yi göklere çıkarma ve adnan polat'a sövme panosu değildir. karşındaki adam sana makul sebepler göstererek kendi savını savunabiliyor ve bunu kelimelere dökerek buraya yazıyorsa saygı duyacaksın. al bak ben mustafa sarp'ı sevmeyenler hakkında zamanında ne yazmışım: (bkz: #168759), aklımca "total futbol izleyicisiyim lan ben, elitim oğlum!" demeye çalışmışım... bir sene sonra aynı mustafa sarp hakkında ne yazmışım: (bkz: #514679), çıkmışım ben bu adam hakkında yanılmışım demişim. "sövün la buna haketmiş bu!" demeye getirmişim.
    demek istediğim; düşünceler değişir. bu takımın üstüne kurulduğu adam eğer bu takıma daha bu sezon gelmiş adam kadar çaba harcamıyorsa eleştirilir arkadaş.

    entarime burada son verirken toka kardeşimize bir iki kelam da ben etmek istiyorum:
    lan 20 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçına bana bilet bulmazsan arda turan fan'ı olur, nick altına ayıp ayıp şeyler(u: büyüklerinin yanında ayak ayak üstüne atar, metrobüste osurup ön tarafa doğru ilerler, asansöre tükürür, kamuya açık alanda geğirir, vb...) yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın