• 210
    öncelikle (bkz: koyduk mu)

    maçı batı tribününden seyrettim. stancu, kazım ve kewell ilk yarı tabiri caizse eskişehirspor'un ağzına sıçtılar. sabri reyizz de onlara destek verdi. lucas neill ve lorik cana'nın birbirlerinin yerinde oynamaları 3 şubat 2011 gaziantepspor galatasaray maçındaki kadar sırıtmadı. ama yine de lorik'i dmc, lucas'ı ise stoperde görmeyi tercih ederim.

    mustafa sarp oyuna girdiğinde sinirden kendimi sikecektim az kalsın, nitekim eskişehirsporun golleri de akabinde geldi. sonra da düşündüm, mustafa'nın ne kabahati var, adamın "çık oyna" dendiğinde hayır ben oynamam diyecek hali yok ya. kabahat onu bu takımda tutanda, oyuna sürende. hagi'ye teessüflerimi iletiyorum buradan, ne boka yarayacaksa. neyse söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

    deplasman tribününün halen ağ, cam vs. bir şeyle kapatılmaması skandaldır. ben kafası yarılan 10 yaşındaki çocuğun babasının yerinde olsam sorumluluğu bulunan herkese dava açarım. neden önlem alınmadığını anlamak güç, illa daha kötü olaylar mı olması gerekiyor. eskişehirspor gibi nispeten sağlam deplasman yapan bir takımın taraftarı bunları yapıyorsa çarşı, gfb geldiğinde ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın