• 71
    --- alıntı ---
    galatasaray maçı hakkında taraftarımıza önemli bilgilendirme

    06.02.2011 tarihinde istanbul'da oynanacak olan galatasaray sk -eskişehirspor spor toto süper lig müsabakası için taraftarlarımıza 2600 kişilik kontenjan ayrılmıştır. taraftarımıza ayrılan tribün, tem otoyolu üzerinde bulunan güney kısım/üst kattır.

    yakın zamanda hizmete açılmış bulunan türk telekom arena stadının "rakip taraftar giriş" altyapısı henüz bitirilemediğinden ötürü, iki takım taraftarlarının giriş ve çıkışı tek noktadan yapılabilmektedir. bu durum, güvenlik zaafiyeti oluşturabileceğinden, il güvenlik kurulunun aldığı kararlara göre, taraftarlarımızın stada ulaşımları aşağıdaki şekillerde gerçekleştirilecektir.

    •maça eskişehir'den otobüs, minibüs gibi kafile yoluyla gelecek olan taraftarlarımız
    araçlar pazar günü en geç saat 16.00 'da, istanbul girişindeki çamlıca gişelerinde bulunmak zorundadır. araçlardan indirilecek taraftarlarımız, o noktaya açılacak olan biletix gişesinden biletlerini alacak, genel arama ve alkol kontrolü yapıldıktan sonra, bileti olan taraftarlarımız tekrar araçlarına bineceklerdir. kafile en geç 17.00'de polis nezaretinde stada götürülecektir.

    • maça kendi imkanları ile gelecek olan (otomobil, tren veya istanbul'da ikamet eden) taraftarlarımız
    taraftarlarımız, pazar günü en geç saat 16.00'da eminönü ticaret üniversitesi önünde toplanacaktır. bilet ve alkol kontrolü yapılan taraftarlarımız, 1,5 tl karşılığında istanbul büyükşehir belediye'sinin sağladığı 20 otobüs ve polis eşliğinde stada ulaştırılacaklardır.
    ayrıca, aynı taraftarlarımız yine maç çıkışında , 1,5 tl karşılığında aynı otobüslerle eminönü ticaret üniversitesi önüne bırakılacaklardır.

    bu seçenekler dışında, rakip taraftar bölgesine geçmeye çalışan, stada ulaşmaya çalışan, (kaşkol, forma gibi aksesuar takmış) taraftarlarımızın stada erişimi polis tarafından engellenecektir.
    taraftarlarımızın bu hususları göz önünde bulundurmaları, hem müsabakaya katılabilmeleri hem de güvenlikleri açısından önemlidir.

    biletix gişelerinin çamlıca'ya getirilmesi, 20 otobüsün tahsis edilmesi ve eskişehirspor yönetiminin tüm taleplerini geri çevirmeden uygulayan istanbul emniyet müdürlüğüne teşekkür ederiz.

    eskişehirspor yönetim kurulu
    --- alıntı ---

    http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=210
App Store'dan indirin Google Play'den alın