• 1
    kendisini yeni tanıdım. o da televizyon vasıtasıyla. birkaç kez internette denk gelmiştim ismine, cismine lakin ne olduğunu, ne ile uğraştığını bilmiyordum.
    ne kadar doğru bilmiyorum ama söylenilenlere göre tasarımcıymış kendisi. kişiye özel ayakkabı tasarlıyormuş aynı zamanda. güzel, aklı başında, galatasaraylı bir taraftar. ek olarak futbolu sözde değil de özde çok iyi bilip akabinde de konuşabilen hanımefendi.

    radyospor'da topsuz alan adlı programda pınar bekbölet ile birlikte güzel ve kaliteli katılımcılar, yöneticiler, kısacası konuklar ve iyi yorumlarla her perşembe saat 20:00'de dinlenilmeyi beklerler.

    lafın kısası, kendisini mehmet ayan ve ayşin zeren'le süper futbol adlı programda daha iyi tanıma fırsatı buldum. canlı yayında hiç kuşku duymadan '' biz galatasaraylıyız '' diyebilen ikili burcu kapu ve pınar bekbölet, aynı zamanda ali sami yen'de maç kaçırmadıklarını ve son derece fanatik olduklarını da belirtti. kombine sahibi olduklarını da tabii. türk telekom arena'dan kombineleri var mı bilmiyorum ama ben bu ikiliye hayran kaldım ve eğer burayı da takip ediyorlar ise onları yeni stadımızda bir maça davet etmek istiyorum.* * ( ve yaptıkları işte son derece objektif olabiliyorlar. bir galatasaraylının asilliği diyebiliriz buna. medyada diğer camiaların mensuplarından da beklediğimiz hareketler bunlar.)

    onlarla oturup 90 dakika boyunca zaman zaman futbol konuşup hoş sohbetlerde bulunmak ne keyifli olurdu be.

    ekleme:
    twitter adresi: http://twitter.com/BurcuKapu
App Store'dan indirin Google Play'den alın