• 15
    filme dair:

    sylvester stallone'ye, "kaleci" rolü için, gordon banks hoca olarak getirilmiş, lakin bu süperstar "lan nesi var, iki atlıycan işte" diye bu efsane kaleciyi geri göndermiştir. daha sonra çekimler esnasında bir omzu ve bilumum kemikleri çıkan, kırılan stallone, özür dileyip, gordon banks'i geri çağırmıştır. o plonjon dediğin, apollo ile boks etmeye benzemez.

    yine aynı stallone "madem filmin starıyım, galibiyet golünü de ben atarım arkadaş" şeklinde diretmiş, "sen kalecisin la tarrağımın anteniii" şeklinde itirazları da dinlememiştir. en sonunda futboldan bihaber bu arkadaşa durum anlatılmış, son dakika penaltısıyla durum düzeltilmiştir bir nebze de. ha bana sorarsan, son dakikada atılan bir golle son dakikada kurtarılan bir penaltı aynı değerdedir bence de.

    filmin konusu gerçek bir olaydan alınmış, maalesef gerçek olaydaki dinamo kiev takımı oyuncuları, yenilmeyi kabul etmedikleri için maçtan hemen sonra oracıkta kurşuna dizilmişlerdir. ( ya da toplama kamplarına gönderilmişler, tam emin değilim, ama bence bu ikisi de aynı şey)
App Store'dan indirin Google Play'den alın