• 45
    ne içtiğini merak edenler için 2008'den gelsin. torbacılıktan yargılandığı mahkemede galatasaray'ın adını kullanarak affını isteyen çapsız.

    --- alıntı ---

    hakkında kokain ticareti yaptığı iddiasıyla dava açılan oyuncu yalçın dümer, ilk kez hakim karşısına çıktı.

    istanbul 14. ağır ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya yalçın dümer'in de aralarında bulunduğu 4'ü tutuksuz 20 sanık katıldı. ilk kez hakim karşısına çıkan dümer, kimlik tespiti sırasında aktör ve gazeteci olduğunu söyledi. dümer, mahkemede verdiği ifadede, "jandarma tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra kanımda kokain olup olmadığına ilişkin rapor aldım. kanımda kokain kullandığıma dair madde çıkmadı. önceden kokain kullanıyordum, ancak tedavi oldum. şuan karşınızda olmaktan utanç duyuyorum. sevda ismiyle tanıdığım dilek t. ile para karşılığı birlikte oluyordum. onla birlikteyken hiç kokain kullanmadım. bir gece çok sarhoştum. bana paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. ben de para çekmesi için banka kartımı kendisine verdim. dilek t.'nin iddia ettiği gibi kredi kartımı verip ona kokain aldırmam söz konusu değildir. iftiraya uğruyorum. dilek t., tutuklanıp mahkemenizde yargılanmaya başladıktan sonra özel bir numaradan arandım. tanımadığım bir kişi, dilek t.'nin kötü durumda olduğunu, ona yardımcı olmadığım takdirde 'sen de yanarsın' şeklinde konuştu. bunun üzerine ben de telefon numaramı değiştirdim. affınıza sığınıyorum, karşınızda olmaktan utanç duyuyorum. ben gazeteciyim. gazeteci olarak galatasaray camiasının deplasman maçlarına gidiyorum" diye konuştu. dümer'in "affınıza sığınıyorum" sözleri üzerine mahkeme başkanı erkan canak, "okan karacan da aynı şekilde konuşuyordu. sadece savunmanı yap" şeklinde uyarıda bulundu.

    dümer'in savunmasının ardından mahkeme heyetinden söz isteyen tutuklu sanık dilek t., dümer'in ifadesinin doğru olmadığını savundu. telefon kayıtlarından her şeyin belli olduğunu anlatan taş, "'enişte' lakaplı kokain satıcısına banka kartını kendi elleriyle verdi. daha önce verdiğim beyanlar doğrudur" diyerek dümer'i suçladı.

    --- alıntı ---

    "gazeteci olarak galatasaray camiasının deplasman maçlarına gidiyorum" nedir lan? ne alaka??
App Store'dan indirin Google Play'den alın