resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 274
    cenk tosun hakkında o kadar yorum yapılıp bu adam hakkında yapılan yorumlarda cenk'in stancu'dan eksiğini görmedim denmesi beni çok şaşırtıyor.

    tamam cenk 19 yaşında ve gerçekten kaliteli bi golcü olduğu belli oldu daha ilk maçından ama stancu cenk gibi oturmuş bi takımda oynasa ve defansa kadar koşup %100 lük gol çıkarmak zorunda kalmasa görürdünüz o zaman stancu'yu. bence dün aldığı her topta kalitesini belli etti, ve hakan şükür'den bile daha etkili pres yaptı dün. girdiği her topta adamların dengesini bozdu. stancu'nun cenk'ten fazlası bu bence.

    vuruş tekniği, koşuları da cenk'ten kötü diyebilen var mı? boyu ve fiziği de cenk'e göre çok daha iyi. neymiş 6 milyon euro verilmiş te alınmış. cenk'e 550 bin euro verilmemiş. ben şahsen 550 bin euroya cenk'i almalarındansa 6 milyon euro'ya stancu'yu almalarını tercih ederim. ikisini de alacaklarsa ona bişey demezdim tabi ama anıl varken stancu'nun üstüne bi de cenk'i almaları anıl'a haksızlık olurdu.

    bu takımda bir kuruş haketmeden milyonlar alan futbolculara verilen paraları toplayıp düşünün, çingene pazarlığı yüzünden elimizden kaçırdığımız onca kaliteli adamı düşünün. 6 milyon euro'yu 60 milyon euro sanıyoruz herhalde? romanya'nın en kaliteli adamını 6 milyon euro'ya alırız eleştiririz, para olmadığı için transfer yapamayız yine eleştiririz.
    hagi romanyadan bu adamı getirdi diye yapılıyor çoğu eleştiri biliyorum. rijkaard hollanda liginden popüler bi genç getirtip 6 milyon euro verilse kimse eleştirmezdi.

    yeter artık bari stancu'nun alınmasını eleştirmeyin. .

    son olarak şunu söyleyeyim bu adamı fenerbahçe alsa ve bu yılki fenerde oynasa nasıl konuşulurdu medyada tahmin bile edemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın