resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1675
    öncelikle işi gerçekten çok zor...bursa maçından hemen sonra, hele de o anın getirdiği üzgünlükle çok çok eleştirmiştim kendisini. neden mi? çünkü güveniyordum, bir beklentim vardı..bursayı yenebilseydik aylar sonra ligde oynamamızın bir manası olacaktı..lig maçlarını izlememizin bir manası olacaktı. ama olmadı.

    zaten kendisinin düşünce yapısı ve o günkü futbolcular topluluğu ile hiç de olamazdı. neyse..bugünkü maçta öyle yada böyle bir şekilde mağlup oluruz diyordum, olduk. bugün eleştirmeyeceğim hagiyi. çünkü artık çok bir beklentim yok kendisinden. daha doğrusu beklentiyi çok düşük tutacağım. durumu değiştirse ne ala. çok az da olsa öyle bir ihtimal de var tabii.

    gerçi beypazarı şekerspor maçında attığımız gollerden sonra bile, hagi sevinçten hoplayıp zıpladığında anlamak lazımdı. neyi mi? hagi bu takıma güvenmiyor..hem de hiç..skoru koruma sevdası yada aman çok saldırmayalım açık veririz sevdası da hep bundan..ya da maç sonları mikrofonlara fubolcularla beraber "rakibimize pozisyon vermedik" demeçleri falan hep bundan..yani biz çok kötüyüz,güçsüzüz falan ama en azından pozisyon vermedik..bilinçaltında güvensizlik var..o güvensizliği futbolculara da aşılarsa işte o zaman herşey biter..savunma felsefesinin temelinde de bu yatıyor bence..hagi takıma inanmıyor..bu yüzden hagi hücum oynatmaya çalışmaz kontrollü oynayın der ama denese de hücum oynamamız zor çünkü futbolcular da bilinç altında kendilerine olan güvenlerini kaybediyorlar..zaten geldiğinde de demişti.."çok şey lazım, çok değişiklik lazım" falan diye..futbolcular da aptal değil bunu hissediyorlar..kadromuz da kötüdür evet de haginin sandığı kadar da değil..neyse..

    kendisini eleştirmedim..misimovic konusu yada diğer saçmalıklara hiç değinmiyorum bile..sadece genel bir hagi analizidir bu..ve yine genel konuşmak gerekirse haginin geleceğini bilmem ama ne geçmişinde bir başarı var, ne de şu anda gözlerimizi kamaştırmaktadır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın