resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1173
    galatasaray'a geldiğinde ne kadar da sevinmiştik. ama olmadı..

    elano geldiğinde de sevinmiştik kayseri'ye gol attı aha dedik ama o da olmadı.

    misimoviç sakız çiğnedi diye kadro dışı kaldı diyenler bu buzdağının görünen, görülmek istenen tarafı sadece, kısacası bahane. yeri geldi hakan şükür evet hakan şükür kadro dışı kaldı, eyvallah dedik vardır bir doğru dedik. misimoviç disiplinsiz davranışları -sakızı çiğneme şekli dahil-, vurdumduymazlığı, hocayı eleştirmesi ve bence en önemlisi milli takımda deyim yerindeyse "hayvan gibi" oynayıp galatasaray'a gelince 5 metre içinde pas atmaktan başka hiç bir şey yapmamıştır. bu bence ihanettir başka şekilde açıklanamaz.

    kadro dışı kalması kesinlikle desteklediğim durumdur. herhangi bir avrupa takımında bu sezon oynayamacağı için kiralanmamıştır. rusya ve türevlerine de kendisi gitmek istememiştir.

    misimoviç'in galatasaray'da oynaması için hagi'nin gitmesi gerekir. hagi'nin gitmesi yeterli mi? bence yeterli çünkü şu anki yönetimimiz tükürdüğünü yalayan bir politika izliyor malesef o yüzden misi'de affedilir.

    edit: bazı arkadaşlardan gelen ufak çaptaki tepkilere yanıt: hayır misimoviç kötü futbolcu değil aksine çok iyi bir futbolcudur, ama oynamıyor işte galatasaray'da..bu iş koşmakla da olmuyor, mehmet topuz en çok koşan oyunculardan iken david beckham, guti gibi örnekler en az koşanlardandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın