• 3040
    bugüne kadar okur olduğum, bugünden sonra okur-yazar olacağım mekandır.

    her ne kadar kendimi yırtıp para biriktirsem de, bir üniversite öğrencisi olarak sami yen'e gelişim çok sık olmuyordu. 1 sezonda 3 ya da 4 maç en fazla. bu yüzden ''stadyuma gelemeyen taraftar'' yaftası yemekten çok korkmuştum başlarda zira ''stadyuma gelemeyen taraftar anlayamaz...'' tarzında oldukça fazla şey okudum buralarda. ama işin aslı öyle değil, bunu uzun uzun anlatacak değilim zaten. kirpiye kendi yavrusu pamuk gibi yumuşak gelirmiş hesabı.

    bu sebeplerden dolayı sözlük platformuna biraz soğuktum ilk başlarda. ama twitter vs derken yazar birkaç arkadaşla tanıştım ki başta pilgrim, toucher le ciel ve absurdman geliyor. sonra gün geldi sami yen'in son lig maçına * bilet bulma telaşı aldı beni. ve sözlük sağolsun maça girmeyi başardım. öncesinde sokakta, sonrasında da aslanım'da içtim sözlük tayfasıyla. o zamanlar sadece pilgrim ve bayan denmez kadin de ile muhabbetim vardı ama olsun. maç öncesi neşeli, maç sonrası kasvetli olan suratlarını görünce...bende bir hareketlenme. şaka tabii.

    ben zaten çocukluğumda sözlükteydim tadında bir klişeye bağlamadan işi, burayı tahmin ettiğimden çok daha fazla sevdiğimi söyleyeyim. umarım yakın zamanda bir zirveye atarım kapağı da yazarları atkılarından öperim. insanın evi gibisi yok ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın