resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1634
    (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

    vay arkadaş! telegol'e dönmüş başlık... yok kewell ve neill izin istemiş de hagi vermemiş! yok bunun için oynamayacaklarsa defolup gitsinlermiş! ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri?

    o referans aldığınız gazete parçasının milyonlarca yalan haberini ne çabuk unuttunuz? insanoğluna polemik konusu çıksın da gerisi önemli değil gerçekten...

    diyelim ki bu adamlar izin istedi. ee? ne olmuş sonra? hagi izin vermemiş, onlar da mırın kırın mı etmişler? kazan mı kaldırmışlar? bunun üztüne maç satacaklarının duyumlarını aldınız da, ona mı bu öfkeniz?

    diyelim ki bu adamlar izin istedi, hagi de vermedi... ee? kime ne yahu, kime ne? fatih terim fatih terim'dir, hagi de hagi'dir. kimse kimseye benzemek zorunda değil... her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. takımın şu zor döneminde, bunca eksik varken, en önemli adamlarından ikisinin de takımdan daha fazla ayrı kalmasını istememesi kadar normal bir şey yok sanıyorum.

    insanlara ne kadar kolay ''sen kimsin ki?'' diyebiliyoruz yahu! kimliklerini ne kadar kolay sorgulayabiliyoruz! bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı ne kadar da çok seviyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın