• 3
    kesinlikle elmayla armut arasındaki ilişki kadardır en fazla. kıyas kabul etmeyecek bir ilişkidir. ümit özat bir grup çapulcunun baskısı tehdidi sayısız küfürleri ve en başta melih gökçek yönetimi arasında işini yapmaya çalışıp kendi çalıştırdığı takımın formasını giyen pislikler dışında kimsenin düşmanlığını kazanmamıştır.

    ismini zikretmek istemediğim öbür başlık kişisi ise şehrinin ve taraftarının kahramanıdır. faşist ve yalakalık mertebesinde muhafazakarlık kokan demeçleriyle anadolu devrimi yapması beklenen takımından tüm türkiyeyi nefret ettirmiştir. sonra orayı ortada bırakıp başka bir takıma* gitmiş izmir halkını üzmüştür. bucasporun da işini bitirdikten sonra başka bir takımla* başka bir antrenörün arkasından iş yapmış kendi çalıştırdığı takımı yüzüstü bırakarak anlaşmıştır. bu karakterde bir insandır.

    bir tanesi kendine saldıran taraftara yumruk attı diye itin g.tüne sokulurken çalıştırdığı takımları ligin en nefret edilen takımı haline getiren, gözü kapatıp tekme atmak dışında bir taktiği olmayan yasadışı menejerlik işlerine giren kişi hakkında en ufak bir negatif haber yok hala taraftarı sever. biz de burada ikisini kıyaslamaya kalkarız... aferin türk spor basını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın