• 5
    05.02.2009 14:36
    zorunlu açıklama: hürriyet gazetesi

    bugün hürriyet gazetesinde ali naci küçük imzasıyla yayınlanan “rest çekti, sivas’a gitmedi” başlıklı haber tamamıyla hayal ürünüdür.

    futbol takımımız hakkında bu tarzda yakışıksız dedikodulardan senaryolar üretilerek asılsız haberler hazırlanmasına hoşgörü göstermemiz mümkün değildir.

    hürriyet gazetesinin resmi sitesinde “değerler ve hürriyet yayın ilkeleri” başlığı altında yayınlanan ilkelerin 16. maddesine rağmen hazırlanmış bu yakışıksız haberin gazetenin spor sayfalarında kendine yer bulması, hürriyet’in evrensel gazetecilik ilkelerine bağlı saygınlığıyla ne yazık ki çelişmektedir. galatasaray haberlerinin bu yanlış anlayışla hazırlanmasından kulübümüzü yasal yollara başvurmak zorunda bırakmadan vazgeçilmesi gerektiği aşikârdır.

    denizlispor ile oynanan turkcell süper lig karşılaşmasında sağ ayak bileğine aldığı üç ayrı sert darbe sonucunda krampon vidalarının yumuşak dokuda neden olduğu açık yara ve eziklerin yanı sıra, kaval kemiğine gelen doğrudan darbelere bağlı olarak kemik dokusu ve çevre dokularda yoğun ödem ve ağrı oluşan milan baros’un tedavisine maç ertesinde başlanmıştır. oyuncu oynamaya istekli olması nedeniyle pazartesi günü yapılan son antrenmanda sahada denenmiş ancak ağrılarının müsaade etmemesi nedeniyle maç kadrosuna dâhil edilmemiştir.

    milan baros’un tedavisi istanbul’da sürdürülmüş, oyuncu dün yapılan antrenmanın bir kısmına sağlık ekibinin kontrolü altında takımla katılabilmiş, antrenmanını sağlık merkezinde yapılan tedavi ve özel çalışmalarla tamamlamıştır. bugünkü antrenman programının uygun olması nedeniyle antrenmanın bir kısmına gene sağlık ekibinin kontrolü altında takımla birlikte katılan oyuncumuzun tedavisi, gerek antrenman öncesi gerekse antrenman sonrasında yoğun olarak sürdürülmektedir.

    profesyonel futbol a takımımızla ilişkili olarak üretilen bu asılsız haberlerin takımımızı yıpratmasının mümkün olamayacağını tekrar hatırlatırız.

    saygılarımızla,
    galatasaray futbol a.ş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın