resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3784
    kötü kaptan.

    adam afedersiniz 2 sezondur kıçını yayıyor. sakat göbeği salmış gitmiş. daha yok çok üstüne gidiyorlar falan fişman.

    ya geçeceksiniz bu işleri. kendini ispat etmek isteyen adam çalışır sporcu gibi olur fit olur. orada burada gezmez. işini yapar sonra hak ettiğini alır. hakan şükür’e şimdi çok kızıyor olabilirz; ama adama şaban dediler küfür ettiler, görüşlerine katılmam etmem; ama gene o görüşte yaşadı ve bu yüzden binlerce kesimden ayrı laflar yedi gene yılmadı çalıştı. sonunda türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu oldu.

    peki arda? iki tane haber yaptılar diye küstü oynamadı, kendine bakmayarak sakatlandı. iki tane röpörtaj verip ağladı duygularımıza oynadı aslan kaptan arda dedik gerisi fos. bunlar arda’nın suçudur. arda’yı yiyen kendisidir. futbol dışında takım içinde dışında her türlü işle uğraşan arda’dan bir cacık olmayacağı çok belli. takımın içindeki nifak duyguarının temelinde de kendisi var. çünkü kaptan olan adam o takımı birleştirir yanında olur. sorumluluktur kaptanlık. illa sahada bişeyler yapmasına gerek yok. takımın verdiği hava ve elektrik yeter.

    alın işte arda’nın kaptan olduğu takım. daha uğraşmamaya devam edelim biz. eminim arda bundan daha iyi olacaktır. yerseniz tabi.

    arda sakat değilken allah vergisi yetenekleriyle oynar 5 maç yapar o çok aradığımız istatistikleri yapar, gerisinde yatar.

    arda hangi önemli maçta bizi kurtarmış? bir tane derbiyi kazandırmış mı? hepsinde takımı daha çok gerdi o kadar. büyük futbolcu büyük maçlarda belli olur. o yüzden bırakın arda’yı savunmayı. susun yeter. çünkü arda kendini savunmayı bilmedikçe bir cacık olmaz.

    iki röpörtajla gazınızı alınca arda ve biz onu gene korudukça ondan sporcu olmaz. arda kendi çalışacak arda kendi birşeyler ortaya koyacak biz ona destek olacağız. çünkü ışık veren destek görür. başka kimse değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın