resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3782
    sözüm meclisten dışarı, deniliyor ki 66 numaralı arda çok daha iyiydi. 10 numaralı arda çok kötü deniliyor. bunun üzerine birşeyler karalayayım istedim.

    skibbe zamanında sol kanatta 66 nuamralı arda, ortada lincon ve sağ kanatta harry kewell oynuyordu. kewell bilindiği üzere sol kanat oyuncusudur ve sağ kanatta performansı düşüyordu. skibbe de bunun üzerine arda ile kewellı değişmeli olarak sağ kanatta oynatıyordu. hangi oyuncu sağ kanada geçse bariz şekilde performansı düşüyordu. sol kanatta uçuyorlardı.

    66 numaralı arda, sol kanatta pek gol atma potansiyeli yoktu, asist sayıları düşüktü. sol kanatta yardıran, arkadan kayarak top çalan bir futbolcu görünümündeydi. daha zayıf ve daha atletikti.

    10 numaralı arda ise hücumun her yerinde vasatın üzerinde oynayan, olgun, sorumluluk alan bir futbolcu görünümünde. öyle ki tek santrafor bile oynadı. gol ve asist sayıları katlandı 66 numaralaı arda'ya göre. çok güçlü br oyuncu oldu, kolay kolay yıkılmayan bir futbolcu oldu.

    herkesin tercihleri değişik olabilir ama ben hep 10 numaralı arda'yı isterim. olgun, her yerde oynayan, güçlü, sorumluluk alan arda'yı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın