• 26
    (bkz: #590506)

    ben bu entryi yazdıktan sonra gerek pm yoluyla gerekse twitter'dan beni sürekli gerçekleri anlat diye taciz ediyor. benle pes oynayan arkadaşlar bilir, ben her maç farklı takım almayı severim. aynı takımla iki maç üst üste yapmam, sevmiyorum. kendimi tekrarlamaktan oldum olası nefret etmişimdir. bu güzide arkadaşımız 1. kolu ele geçirip sürekli aynı takımlarla maç yaptırtıyor bize. cumartesi akşamı birlikte galatasaray maçını izledikten sonra çıkıp yemek yedik, ardından da pes oynamaya gittik. ilk maçı kazandı. ikinci maç için barcelona'yı aldım o ise real madrid'i. barcelona'lı oyuncularda bir saçmalık vardı; güçleri 100 üzerinden 103-106 falandı.* ilk maçı yaptık, haliyle tecavüz oldu. ikinci maç öncesinde takım değiştirme isteğime şiddetle karşı çıktı ve beni mutlaka bu takımlarla yeneceğini söyledi. ikinci maçın başında güçleri entresan olan oyuncularımdan birine baktım ve bütün özelliklerinin 99 olduğunu gördüm. inanın o maçtan sonra her seferinde nerdeyse takımları değiştirelim diye yalvardım ama hırs yaptı ve değiştirmedi. en sonunda yenemeyeceğini idrak edince takımları değiştirdik.

    takımları değiştirdikten sonra ben inter'i aldım o da iyi bir takım aldı.* inter'de her oyuncu normalken iki maç üst üste yenilince bu seferde sen çok kötüsün ben sana nasıl yenilirim diye saldırmaya başladı. o günden beri de her mecrada gerçekleri açıkla diye saldırıyor bana. al sana gerçekler saroc, yalansa çık yalan de!

    tekrar söylüyorum; tarihin en kötü pes oyuncusu.

    edit: bu arada takım yenildiğinde güldüğüm iddiası var ki kendisinin, allaha havale ediyorum. maçtan sonra ben hıçkırıklar içindeyken burger king'den menu almaya çalışıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın