• 236
    çok sıkıldım artık yaşanan bu tartışmalardan. hakkımda yazılanlar içinde güzel tespitler de var saçma sapan yazılanlar da. hepsine birden cevap verecek zamanım yok.

    ama mesela; rijkaard'la ilgili eski yazdıklarımla yeni yazdıklarım, rijkaard'a karşı önyargılı olmadığımı kanıtlamaya yeter sanırım. aradaki değişimi kısaca açıklamam gerekirse; çok istemiştim rijkaard'ın başarmasını. galatasaray'a bir futbol ekolü yerleştirmesini, ama olmadı. başaracağına olan inancım bitti son zamanlarda. bir devrimciden beklenmesi gereken o direnci göstermedi rijkaard. bu yüzden devrim için doğru adam olmadığını düşünüyorum artık.

    bir diğer konu "terbiyesiz" demiş olmam. eğer biri bana "senin okuduğunu anlama sorunun var" derse ona terbiyesiz derim, fikrim değişmedi. ne dememi bekliyorsunuz ki?

    bir de şak şakçılarım olduğu gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. şak şakçılarım olduğu belli canım, öyle ki; kaç gündür sözlükte bir tartışmanın içindeyim ama kimseden destek enrtysi gelmedi. bu bir sitem falan değil, durum tespiti. hiç de böyle bir şey beklemedim zaten, beni tanıyanlar zaten böyle bir şey istemeyeceğimi bilir.
    ama kimlerin kimleri nasıl destekledikleri, birbirlerini nasıl kolladıkları açık sanırım. hele ki "yaşlı olunca dövemiyorsun da" iması yapılan videonun "organize işler" filminden alınması ayrıca ironik.

    madem yeri geldi, söyleyeyim dövmek isteyen varsa, buyursun gelsin. her zaman nerede olduğumuz belli çok şükür. yaşlıyım diye sıkıntıya girmenize gerek yok, her hafta halı sahada koşturup duran adam her türlü sağlam raporunu her hastaneden alır. üstünüze kalmam merak etmeyin.

    rijkaard ve bu bağlamda gelişen tartışmalar hakkında son söyleyeceklerim bunlar. saygı ve sevgilerimle:)

    edit : "dövmek isteyen varsa" dememe sebep olan entry silinmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın