resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1580
    galatasaray'daki kotu gidisin sebebinin teknik direktorde olmadigini anlayamayan taraftarlarca elestirilen efsanemiz. skibbe geldi, stajyer hocayla isimiz olmaz dediler, adnan polat gonderdi. herkes takimin duzelecegini sandi. peki ne oldu? takim duzeldi mi? duzelmedi.

    frank rijkaard geldi ilk baslarda kimse itiraz etmedi, efsane hoca aldik, herkese 5 atariz 6 atariz dediler. ilk baslarda oyle oldu, herkese 5-6 attik. ama takimda dusus baslayinca rijkaard sorgulanir oldu. daha sonra rijkaard futboldan anlamiyor, rijkaard da hoca mi dediler. kotu gidisin faturasi rijkaard'a kesildi. rijkaard gitsin duzeliriz dediler. rijkaard gitti. peki ne oldu? takim duzeldi mi? duzelmedi.

    frank rijkaard'dan sonra hagi geldi. ilk maci fenerbahce ile oynadik. sahada cok iyi mucadele eden bir galatasaray vardi. galibiyeti kaciran taraf olmustuk. mactan sonra hagi takima ruh kazandirdi, ohh be rijkaard iyi ki gitmis bundan sonra iyi oluruz dediler. haftalar ilerledi takimda duzelme gorulmedi. simdilerde hagi gitsin duzeliriz diyenler turemeye basladi. hala anlamadiniz degil mi? hala anlamadiniz olay teknik direktorde bitmiyor. mantalite degismedikten sonra hicbir bok degismeyecek. jose mourinho da gelse bu takimdan ne koy olur ne kasaba.

    hadi sizin dediginiz gibi olsun gondersinler hagi'yi. kim gelecek? fatih terim gelmesin abi egosu yuksek. abdullah avci gelmesin abi seyircisiz takimda baskisiz takim yonetiyor, buyuk takimda baski altinda yapamaz. rafael benitez rotasyon fetisisti basarili olamaz. guardiola adamsa barcelona'dan baska bir takimi sampiyon yapsin. bizde basarili olamaz. alex ferguson 25 yildir ayni takimi calistiriyor. bizim icin kapali kutu basarili olamaz. arsene wenger'in isi gucu coluk cocuk toplamak. bize olmus adam lazim. basarili olamaz.

    yok yok bu mantaliteyle biz oldugumuz yeri hak ediyoruz. onca seye ragmen kotu gidisin tek sorumlusu olarak teknik direktor gosteriliyor. hep bu mantalite yakmadi mi bizi? her kotu gidisten sonra "abi kim gelirse gelsin bundan kotu olmayiz" diyenler turemeye basliyor. biz bu bakis acisiyla daha cok efsaneyi harcariz benden soylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın