• 32
    lugano çirkefliği ile cana sertliğini ayırt etmesi gereken yazar. kimse lugano'dan sert müdahale yapıyor diye nefret etmiyor. lugano topsuz alanda durup dururken emre aşık'a arkadan kafa atar, ümit karan'a yine topsuz oyunda arkadan tekmeler savurur, her maç hakemin üzerine yürür... lorik cana bunların hangisini yapmış? benim ali sami yen'den kombinem vardı, bütün sezon gözümün önündeydi adam. dikkatlice izledim kaç maç. bi kere topsuz oyunda rakibiyle uğraştığını görmedim. adamın gözü her an topta. artı olarak da sürekli takım arkadaşlarını yönlendirir, liderlik yapar. bu adamı sevmeyeceğiz de kimi sevicez?

    gösteriş yapıyor diyor. varsın gösteriş yapsın yahu, sanki takımda işini yapan çok adam varmış gibi, bir de bu adama gösteriş meraklısı diye mi kızacağız? etliye sütlüye karışmayan, bi kere forması kirlenmeyen mustafa sarp'ları mı tercih edeceğiz? rakibine durup dururken tekme sallayıp kırmızı kart gören ve hala bu formayı giyen barış özbek'i mi? taşıdığı kaptınlık bandının farkında olmayıp, takımının kritik maçlarında hakemle tartışmaktan oyundan atılan ayhan akman'ı mı? 3 sezonda 2 tane sarı kart gören stoper servet'i mi? geçiniz.

    kimse gösteriş meraklısı adamı marsilya tarihinin en genç kaptanı yapmaya meraklı değil. transfer olduğu yıl sunderland'in kaptanı yapmaya da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın