resim
Nezih Ali Boloğlu
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 57
    "40 metreden nasıl top tutulur"u gostermek icin 1 maclıgına kalemize gecse 40 metrelere dua ettirecek diz cokturecek eski kaleci. net konusuyorum su savunmanın ve kendisi kalitesindeki bir antrenorun yonetiminde kaleye gecmis olsa acılısı 50 metreden yapar.

    bu adam iyi antrenor degil arkadas. 2002-2005 arası kaleci antrenoruydu evet, 3. kaleci yapabilecegimiz kadar bile bir oyuncu cıkarabildik mi soruyorum? ha? oldu mu?

    cok degil ya, 3. kaleci olsun... ilk 11 kalecisi degil, hazırlık kampında fırat kocaoglu ve emirhan ergun gibi iki isim dısında a takım icin ilk 11'i bırak ilk 18'lik kaleci bile cıkaramadık.

    tamam 23'luk ufuk'a bu ogretmesin de, 13'luk emirhan'a zamanında ogretemedi mi? 15'lik x kisiye ogretemedi mi?

    nezihi'nin antrenor oldugu donemde 1.95'lik sarısın uzun bir kalecimiz vardı, gelecekte kimse kaleyi kendisinden alamaz deniyordu? duyan goren var mı? nezihi'nin altyapı antrenoru oldugu bir donemde boyle ismi anılan kaleci simdi ne yapıyor? futbolculuguna devam edebiliyor mu onu bile bilmiyoruz...

    buyrun, a takımı siktir ettik, ufuk'u aykut'u koyduk kenara. altyapıdan da katkı yok?

    nezih ali bologlu elestirilmesin, aman dokunulmasın, kimseler ellerini surmesin bu adama, 9 yıl kulubemizi beklemis, bos adam olsa bekler miymis hic, emek vermis, vefa gosterelim, 3-4 sene daha kalemizde gun yuzu gormeyelim... ne de olsa nezih ali bey sucsuz, tum suclu kaleye gecen ama kendini hic gelistiremeyen, ne yapması gerektigini hic ogrenemeyen kaleciler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın