resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3742
    ilk olarak karakterini yaşam tarzını konuşma hakkımız olduğunu düşünmediğim genç kaptanımızdır kendisi. takımı için elinden geleni yaptığı, giydiği formanın hakkını verdiği, gol atması asist yapması önemli değil o mücadelesini ettiği ettiği sürece bunun da yanında kaptan olarak takımın zor günlerinde ayağa kaldıran güç olmak için çaba sarfettiği, galatasarayı temsil ettiğinin farkında olarak hareket ettiği sürece sevgilisiyle istediğini yapsın, istediğiyle kanka olsun gezsin tozsun...

    ama arda bunların hiçbirini yapmıyor ki..sezonun 19. haftasına geldik avrupadan elendik ziraat türkiye kupası dışında amacımız kalmamış ardayı beypazarı şekerspor maçında attığı gol dışında ben hatırlamıyorum.. ki bakıyorum zaten 7 maça çıkmış toplamda..

    yukarıda saydığım saha içinde yaptığı şeyleri taraftar görmeyince tabii ki saha dışından bahsedilecek.. yazarlar da bahsedecek magazinciler de bahsedecek.. neyi konuşsunlar ardanın pres yapmadığını mı adam kaçırdığını mı duran top kullanamadığını mı? sahaya çıkmıyor ki..

    onun dışında sevgilisine koruma tutuyor, ergenekon savcısıyla dizi setine gidiyor, başbakanı arayıp özür diliyor, emniyeti ziyaret ediyor vs. vs. tabii ki futbol oynamayan kişi hakkında bunlar daha ilgi çekici bunların konuşulması da gayet normal..
App Store'dan indirin Google Play'den alın