• 105
    ya hakikatten ağzımızdan burnumuzdan getirecekler. lanet olsun. ali sami yen ruhunu zor buluruz biz burda. keşke ali samiyende kalsaydık diyorum.

    en azından kimse kalkıp "orası sizin değil demezdi" laf sokmazdı. başımıza kakacak birşey olmazdı. ufaktı, eskiydi ama bizimdi. şerefimizle oynuyorduk ali samiyende.

    kimse kalkıp "bjk de orda oynasın" demezdi, diyemezdi. şimdiden belli ki bjk gelip orda oynuyacak ve bütün hevesimizin içine edecek.

    stadımızın o ruhani atmosferi bozulacak. "galatasarayın stadı" olmaktan çıkacak, hatta çıktı bile. ben neyleyim bjk de gelip orda ev sahibi olursa o stadı? neymiş efendim eskiden inönü de herkes oynarmış. eski de kaldı onlar. geçmişe mazi derler.

    resmen şamaroğlanı sıfatındayız, şu stad açılışından beri. hergün dayak yiyoruz gibi hissediyorum. yaa resmen lanetlendik inanamıyorum. hergün kötü bir haber.

    önemli maçlarımız var, bursa maçı gibi. en iyi futbolcularımız sakat, cezalı yada asya kupasında bilmem ne. ligden kopmuşuz. her türlü bela başımızda gibi hissediyorum. cidden lanetlenmiş gibiyiz. herşey kötü. hiç olmadığı kadar umutsuzum gelecek için. başkan gıkını çıkaramıyor. hagi bi tuhaf. misimovic kadro dışı ne satabiliyosun, ne oynatabiliyorsun. kadro kalitesi düşük. bir tane olumlu bir şey yok. birilerinin günahını ödüyoruz. tek çare yeni bir yönetim gibi gözüküyor. yoksa bu böyle gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın