aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1169
    bülent korkmaz'dan beri beklediğim oyuncudur. tekmelerin havada uçuştuğu türkiye ligi'nde başarılı olmak istiyorsanız rakibiniz kadar sert olduğunuzu, sertlikle yılmayacağınızı göstermek zorundasınız.

    rijkaard döneminin başarısız geçmesinin nedeni buydu bence. çok yumuşak bir takımımız vardı. tekmeleri yediğimizle kalıyorduk. bende isterim barcelona futbolunu oynamamazı ama bu ligde işler öyle yürümüyor. messi bizim ligimizde olsa muhtemelen ameliyat müptelası olurdu. burası böyle bir lig ve sahada adaleti sağlamakla görevli hakemler binbir baskı altında eziliyorlar. eğer bu ligde oynuyorsak lorik cana gibi sert, haksızlığa isyan eden futbolculara mutlaka ihtiyacımız var.

    lincoln volkan denen öküz tarafından kovalanırken gözlerim dolmuştu.fenerliler arasında yapayalnız bırakılmıştı. o günden sonra bir daha verimli olmadı. o gün lincoln'nün dayak yemesini izleyenler galatasaray ruhu'nu da paketleyip çöpe atmıştı.

    şimdi soruyorum o gün cana sahada olsaydı. bir galatasaray futbolcusunun o duruma düşmesine izin verirmiydi? futbol bir takım oyunuysa takım ruhuna sahip çıkan futbolcu candır. cana sırf bu yüzden bile olmalı bu takımda.

    eğer bizim ligimizde oyun böyle oynanıyorsa, biz de kuralına göre oynamalıyız. loric cana oley!
App Store'dan indirin Google Play'den alın