aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1167
    oynadığı daha doğrusu oynasın diye alındığı mevki (dmc) şu günlerin futbolunun en kilit alanıdır hatta buradakı oyuncularınızın kalıtesı takımın tamamına sirayet eder yarışmacı takım olabılmek için olmazsa olmazlardan bırıdır iyi onlıbero.sözkonusu alandakı oyuncular eğer ıstenen sevıyede değilse takımınızın diğer alanları nekadar kalıtelı olursa olsun ıstenen yere ulaşmak sadece tatlı bir düştür.buradakı oyuncular hem dırekt olarak takımın hem defansıf hemde dolaylı olarak ofansıf yukunu tasırlar burdakı oyuncuların oncelıkle beyınlerıyle sahada var olmaları gerekmektedır. sahada oluş amaçları kesıp biçmek olmamalıdır.ana amaçları rakıp hucumları başlamadan kesmelerıdır ,donen serserı toplara hakım olmaları ve alan derınlıgını yardımlaşarak daraltmak,rakıp atakların sekıllenmesını onlemek olmalıdır.bu alanın kalıtelı oyuncuları bırlıkte hareket ederek rakıplerı 10-15 metre içine hapseder boylece ataklar genelde baslamadan bıter ama bızdekı durum farklı bızde kalıte ; son anda kale içinden top çıkarmakla ya da rakıbın onune cansiperane yatarak kayarak mudahale etmekle olculur.ama esas olay atagı o noktalara kadar getırmemektır.
    hucum yonune bakacak olursak topu kaptıktan sonra en yakınındakı adama pası vermek mıdır ? tabı kı değildir gunumuzde oynanan mucadeleye dayalı futbolda hucuma fazla adam katmanın onemı buyuktur .rekabetçi takımlara bakıldıgında takımdakı gol dağılımı neredeyse kalecı hariç tum takıma yayılmıstır. bu mevkının oyuncuları degerlendırırken onları yaptıklarından ziyade yapamadıklarıyla degerlendırmek çok daha gercekcı olur .bu oyuncuların futbol oyun kuralları ıcerısınde sert olmaları gerekır ama bu alandakı ıyı oyuncularda olması gereken özellıklerden sadece bırıdır .

    zaten alındıgı mevkıde oynamıyor olması kendısının dmc olarak ''vasati'' bir oyuncu oldugunun onemlı ornegıdır. benım kendısıyle herhangı bır alıp veremedıgım yok son lıg maçını tt arena da seyrettım evet soylenıldıgı gıbı sahada elınden gelenı yapan ,mucadele eden bır oyuncudur ama benım derdım kendısıne odenen bonservıs bedelının çok yuksek olmasıdır.bu bedellere oyunu ıkı yonuyle oynayan ''mucadelecı''olması yanında baska mezıyetlerıde olan oyuncuların alınabılecek olusudur. alman ernst :) bunlara verılebılecek ilk ornektır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın