• 5364
    “kulüp büyüklüğüne göre yeterince iyi yapılandırmaya sahip değil… empati eksiği var. ama kastettiğim empati büyük bir şirketin, büyük bir kulübün her iş alanında fonksiyonel olup başarıya ulaşması için gereken empati… bana göre bir kulüpte herkesin hedefi aynı olmalı. “

    “futbolda her savaşımı kazandım. saygı ve sevgiyle tüm dış düşmanlara ve onlar tarafından yaratılan tüm zorluklara karşı… ama içerdeki empatiye karşı bunu başarabilirmiyim bilmiyorum.” (real madrid’de yerleşmiş düzen,tutuçulukla olan mücadeleyi kazanabilecek misiniz sorusu üzerine)
    “kimseyle gizli savaşım yok. eğer bir savaşım varsa o da ortadadır, açıktadır” (medya hergün real madrid içindeki gerginlikten bahsediyor. gerçekten valdano ile aranızda gizli bir savaş var mı sorusu üzerine)
    “provakatör değilim. ikiyüzlü olan dünya.”
    “dürüst olamayan insanları görmek beni üzüyor. onlar gerçekleri görmemeyi tercih ediyor ve politika gereği ne doğru ise onun arkasına saklanıyor. cömert paralar alarak kulüpler için çalışan ve eninde sonunda kişisel menfaatlerini ve imajlarını kulüp,taraftarların önüne çıkaran insanlar olduğunu görmekten nefret ediyorum.”
    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın