aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1151
    eğer futbolu bizim takımda bırakmak için türkçe öğrenmek istediyse, muhtemelen fransa ve ingiltere'de de aynı şeye niyetlenmiş ama haybeye iki dil öğrenmiş kasap diye nitelenen futbolcu.

    ulan hagi'yi görüyo musun bak sen meğer futbolu bizim takımda bırakmak istemiş.

    eğer gittiğin yerde işini daha iyi yapmak niyetindeysen oranın koşullarına ayak uydurursun.

    bir lisan bir insan dememişler mi? adam sırf arkadaşlarıyla daha iyi anlaşmak adına öğrenmek istiyor olabilir. babası zaten türkçe dahil bir kaç dil biliyor. lorik cana da öğrenmek istemiş olabilir.

    ayrıca lorik cana gibi bir futbolcunun bizim takımda kalmak için illa ki dil öğrenmeye ihtiyacı yok. biz yurt dışına gitsek orada yaşayacak olsak, gittiğimiz ülkenin dilini öğrenmeye çalışırız hayatımızı kolaylaştırmak için.

    insanlar zaten ''kasaptı'', ''aşağı mahallede 60 tane var abi, ben gördüm'' gibi yeteri kadar saçma argümanla harcamak için pusuda bekliyolar tıpkı rijkaard'ı harcadıkları gibi. bir de ''emekli olmaya geldi zaten'' söylemi türemesin. rica ediyorum lütfen.

    zati bülent korkmaz bile stancu transferi sonrası, galatasaray sözlük'e girip, burada paylaşılan videoları izledikten sonra araştırdım ben stancu'yu diye ahkam kesiyo. aman diyim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın