aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1150
    lorik cana kasapmış... size sarp'ın gölge savunması müstehak zaten.

    bi tane adamımız var hayatı boyunca hiçbir takımın bonservis ödemediği... adamı bu haliyle sinemadaki yer gösterici çocukla takas etsen bir şey kaybetmezsin. bir tarafta takıma her maçta defansif anlamda katkı sağlayan bir adam, öteki bildiğin nötr! buna rağmen, ''abi lorik cana kasap yea...'' diyenler.

    vodafone'un bi reklamı var ya. kırmızıııı diye... bunlara da musatafaaaa! diyeceksin belki anlarlar.

    kasapmış diyenlere sözüm. rıdvan dilmen mod off yapın be kardeşim! bu adamın ne zaman birini sakatladığını duydunuz, okudunuz? hayır hakkaten bi söyleyin, biz de bilelim. ne yaptı en son mehmet yıldız'ı en az 3 ay sahalardan uzak mı bıraktı? marsilya'da kimin bacağını eline verdi, kendi ülkesinin milli maçında hangi oyuncuyu sakatladı? bir örnek verin kasaplıktan bahsederken... ama adam sert oynuyor, argüman bu.

    bizim arkadaşın gittiği bi hamam var, oradaki tellağa(tellak) kasap diye lakap takmışlar. misal ben örnek verebiliyorum arkadaşın omzunu çıkarmıştı herif. bu lakabı hakediyor, ki kendisine gidicem en yakın zamanda...

    soruyorum? hangi maçta, kewell'a yapılan faulleri ''kime'' yapmış? adam yatarak, kayarak topa müdahale etmek konusunda gelmiş geçmiş herkesle kıyaslanacak seviyede. kimseye kasti tekme atmayan, lugano emre b. gibi çirkeflik yapmayan, yaptığı faulden sonra gidip rakibinden özür dileyen birinden bahsediyoruz. siz ise ''abi bu adam bildiğin kasap, anlamıyorum bizim taraftarı'' diyebiliyorsunuz.

    eğer siz cana'ya kasap diyorsanız, lugano da, emre b. de kasaptır.

    kasap dediğiniz futbolcu kasti tekme atan, rakibine bilerek ve isteyerek sakatlamaya yönelik hareket yapan topçulara denir. en azından ben bunu böyle biliyorum. kimse bana bülent korkmaz'a lugano"ya kasap dedirtemez. siz de diyemezsiniz!

    rıdvan dilmen sahada rüzgar esse sakatlandığı için, futbola onun penceresinden bakarsanız, bakış açınız zaten sakat, eksik kalır. ondandır demem rıdvan dilmen mod off, diye...

    bu sebepten, ''abi lorik cana kasap yea'' diye ısrar edenler varsa, lütfen rıdvan dilmen'i de grubun içine dahil ederek, kendi aralarında bir scout ekibi oluştursunlar da bank asyadaki bu meşhur 50-60 futbolcuyu keşfetsinler.

    adam sert oynuyor, çok sarı kart görüyor, efenim, her an patlamaya hazır bomba diyen reröcülere!

    lorik cana maç boyunca onlarca kez top kazanıyor. onlarca kez rakibi bozuyor. bunu da yaparken de oyun kuralları içinde yapıyor. bu kadar çaba içinde olan bir futbolcu iki veya üç kez yanlış hamle yapıyor, ki bunlar olacaktır, çok da normaldir, ve onlardan biri sarı kart olabiliyor. ne yapsın adam servet'in yaptığı gibi makakula'ya götünü mü dönsün?

    bunun yanında bu adam her maç sarı kart görmüyor. konuyu saptırmayın! her dört maçta bir takımı eksik de bırakmıyor.

    sezon sonu toplamında görücez kaç kez sarı kart gördüğünü ve bu yüzden kaç kez oynayamadığını! eminim sizler de üzüleceksiniz bunları söylemiş olduğunuza.

    bu arada sadece trabzon maçında sayabildiğim 13 top çalması vardı. bakın rakibi bozduklarını demiyorum. top çalma. ve bu sene ligimizde en iyi pas futbolunu oynayan takım bursa ile birlikte trabzon. puan durumu da kendini belli ediyor esasen. buna rağmen 13 top çalma!

    ayrıca!

    adam kasap olsa ingiltere liginde top oynatmazlardı. kalite olarak yıllardır zirvede olan bir ligde ekmek parasını kazanan, kaliteli futbolcular olmalarından ötürü ligin kalitesini artırıp, ligin daha değerli hale gelmesine sebep olan onlarca yıldız ve sayısız kalburüstü oyuncu var. misal lucas neill.

    kendisi bir alex?!?? pardon bir yıldız değil ve milwall, blackburn, west ham gibi orta sıra takımlarında oynamış bir futbolcu. oynadığı en büyük takım everton! ama bizim ligimizin en iyi savunmacılarından hatta ligimizin yıldızlarından...

    bir diğer örnek için lütfen bakınız tuncay şanlı. fenerbahçeliler ve fenerli yazarlar yere göğe sığdıramıyorlardı. ligimizin en önemli oyuncularındandı. stoke city'de oynayabiliyor ancak...

    sizce bu kadar değerli futbolcunun yaşamlarını idame ettiği bir ligde kasap olan birine forma şansı verirler mi?

    hakikaten bu kadar ispata rağmen, ''ama marsilya'dan ayrıldıktan sonra marsilya şampiyon olu'' diyecekseniz sizi güntekin ile program yapmaya davet ediyorum.

    zira bu sözlük size hafif kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın