aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1143
    yetenekleri gayet kısıtlı adamdır. fakat futbol bilgisi sağlam bu adamın. nerede duracağını falan gayet iyi biliyor rakibi zorluyor. fakat pas tercihleri kimi zaman rezalet hele topla ilk temasta facialar yaratması mümkün bir adam lorik cana.

    ruhuyla mücadele ediyor buna saygı duyarım. ama şöyle de bir durum var ki çıkacak topa koşması rakiple cebelleşmesi mi bizim taraftarı cezbeden? yani bu mudur futbol? ayrıca gereksiz derecede sert faullerle neredeyse her maç sarı kartı görüyor. bu da takımını hep yalnız bırakacak demek 4 haftada bir. güzel bir şey değil yani.

    ben de seviyorum lorik canayı ama abartmamakta da fayda var. sedat ağçayla karşılaştırmak kesinlikle haksızlıktır. sedat ağçay tekme dirsek kafa ne tür pislik varsa kullanır maç sırasında rakibi yıldırmak için. o adamı oynatan sisteme tüküreyim ben. lorik canaya gelirsek, o gerçekten topa sert bir adam, tabii bu sertlik sırasında arada rakip de gümbürtüye gidebiliyor. futboldur bu olur demek lazım. lorik cana'nın eksiklikleri topu alma mücadelesinde değil başka yerde.

    umarım zamanla bu durumundan daha iyi olur lorik cana ve beni utandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın