• 1
    galatasaray erkek basketbol takımımızın 71-69 mağlup olarak 100. yılımızda küme düşen bayan takımımızın ardından playoutlara kaldığı, bayan basketbol takımımızdan ötürü yaşanan acıya tüy diken maç. maç ile ilgili akılda kalan detay ise "sezonluk biletlerin fazlalığı" sebebiyle galatasaray taraftarına ayrılmayan biletlerin tamamına yakınının fenerbahçeli taraftarlarca satın alınması ve maçın bu ortamda oynanması idi. bir de bandırma sokaklarına asıldığı resmedilen el ilanları ve fenerbahçe forumlarında yer alan şu mesaj;

    --- alıntı ---

    biletler satışa çıkmayacak.gs taraftarı almasın diye.gs klubüne bilet 120 milyondan satılacak,isterlerse alırlar.[klubün resmi fiyatı]biletler sadece bende birde banvit ve band.fb dern. bünyesindeki birkaç kişide var.bandırma fenerbahçeliler derneği ve diğer fenerbahçeliler olarak ki bunlara beşiktaşlılar da dahil pazar günüsaat 13,30 'da meydanda buluşup maça toplu olarak bağıra çağıra gidicez,isteyenlere biletler orada ücretsiz dağıtılacak.

    yani gs nin düşmesi ve banvitin 1.ligde kalması için seferber olduk,müthiş bir kalabalık bekliyoruz,bandırma'da ne kadar fenerbahçeli varsa yaşlı genç hepsi geliyo.süüppeerr olacak eminim.

    balıkesir ve gs aleyhinde bağırmak isteyen herkesi bekliyoruz.

    biletler ücretsizdir!!!!!!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın