resim
Michael Sheehan Bradley
Takım:Toronto
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:37
Boy:1.89
Uyruk:ABD
  • 70
    anlaşmak üzere olduğumuz futbolcudur. *
    --- alıntı ---

    --adnan sezgin bradley için almanyaya gidiyor..galatasarayın yeni ön liberosu bir amerikalı..1 de gurbetçi oyuncu geliyor...almanyadan..
    --ekonomik sorunları bulunan m'gladbach bradley için galatasaraydan 6 milyon euro istedi. sezgin 5 milyon euroya anlaşmak üzere...!!!
    --bugune kadar verdiğim transfer haberleri hiç boş çıkmadı şükür zaten verdiklerimide tarihleriyle yazıyorum.twitimde gezip bakılabilir..

    --biglia sezon sonuna kadar takımda kalacağını açıklamasından sonra rota hemen florent balmont a çevrildi.bu seferde balmontun klubu bırakmadı ve 3.alternatif olarak adnan sezgin bradleyin menajeri ile görüştü ve anlaştışimdi klubu 6 milyon euro istiyor sezgin 5de işi bitirmek üzere

    --- alıntı ---

    http://twitter.com/#!/futbol_5

    "artık futbola eğileceğim. ben de bu işi biliyorsam ben de bu takımı iyi yerlere getireceğim. transferlerin sözünü verdik ve yaptık. transfer bitti mi hayır bitmedi. galatasaray formasının hakkını verenler bu takımda kalacak, vermeyenler de ayrılacak."

    başkanımız bunları söylemişti.* aklı başına geldiğine göre paraları futbola yatırmaya başladı. devre arasında yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis ücreti ile 5 oyuncu transfer ettik. görünüşe göre 1-2 tane daha transfer yapacağız. bunlardan birinin orta saha olması güzel. hele ortada bradley gibi barış'ın * 2 kat daha iyisi söz konusuysa hemen kapılmalı. bence doğru hamleler yapmaya devam ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın