aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1117
    gerek ekşi sözlükte gerek galatasaray sözlükte sevilmesine neden bu kadar takıldığını anlamadığım reisimiz kralımız canımızdır. akdeniz insanı olarak, türkler olarak sıcak insanız, kanımız kaynar reflekslerimizle hareket ederiz. hayır elitim diğer akdeniz ülkelerinden tanıdıklarım da var suyumuzda var anasını satiym böyleyiz**. örneğin djibril cissenin galatasarayla adının geçtiği günlerde yunan bir arkadaşımdan mesaj aldım gate13 kulübü başınıza yıkar yapmayın diyordu*.

    bizim bir futbolcuyu sevmemiz için inanılmaz yetenekli olmasına, uçmasına kaçmasına gerek yoktur ki bu arnavut kardeşim uçuyor kaçıyor da aynı zamanda.

    neymiş efendim abartıyormuşuz kasapmış takımını yalnız bırakabilirmiş falan filan. lan biliyoruz biz de sert oynadığının farkındayız ama bu koyduğumun liginde bu oyun böyle oynanıyor bu ligi geçtim yukarıda örnekleri verildiği gibi en çok dikkat çeken ön liberolar aynı zamanda sert oyunlarıyla da rakip futbolcuları, taraftarı hasta eder*****.

    hem bizim öbür göz bebeğimiz kim? lucas neill değil mi? çok mu kibar bir adam? yeri geldi mi rakibin anasını ağlatıyor kasapsa o da kasap. fenerbahçelilerin en sevdiği adam kimdir? diego alfredo lugano veya emre belözoğlu. bizim en nefret ettiğimiz adamlar kim? anam. aynıymış la bunlar. aynı tabi anasını satiym taraftarın sevmesi için rakibe korku vermesi gerekir hele ki defansif oynayan bir oyuncuysa o kişi. ha bu adam taraftar beni sevsin diye bam güm girmiyor topu alana. yapısı bu. herif oynadığı takım için savaşıyor. para için olur, renk için, tarih için, babasının hatrına olur ama bir sebepten ötürü adam ortaya g.tünü koyduğuna taraftara inandırıyor ve sevilecek.

    hiç boşuna mücadele etmeyin böyle ruh mu olurmuş, böyle futbolcu mu olurmuş diye. o zaman siz kendi yetiştirdiğiniz korkaklarla övünün aga. ben sonradan aldığımız ama o üstündeki forma için yırtınan, geldiği ülkenin dilini 5 ayda öğrenmeye çalışan, top %99 dışarı çıkacaksa o %1 için reklam panolarına kayan adamı seçiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın