aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1116
    amatör ruh mottosu altında sevilmesini sahiplenilmesini az çok anlayabiliyorum kendisinin. galatasaraylı olması takımda hakan balta gibi ruhsuz futbolcuların çokluğu nedeniyle kendisini bir adım öne çıkarıyor buna da eyvallah.

    ama sevginin bu boyutta olması, kısa zamanda hakkında binlerce entry girilmesi ne kadar futboluyla ilişkili o konuda şüphelerim var. izlediğim kadarıyla defansif yönü üst düzeyde olmasına karşın hücum özellikleri oldukça düşük. top çalma, mücadele etme, omuz koyma gibi özellikle ligimizde büyük önem taşıyan niteliklere sahip olmasının yanında; oyun kurma, uzun pas, hücuma katkı sağlama konularında vasatın altında kaldığını düşünüyorum.

    ayrıca; asla box-to-box bir oyuncu değil lorik cana. hücum yönü çok zayıf. maç içinde hırsını gereksiz sertliklere dönüştürüp çok miktarda kart da almaktadır ki bu önemli bir sıkıntıdır. örneğin; son sivas maçında mehmet yıldız'a yaptığı o sert müdahaleye hiç gerek yoktu. az adamla yakalansak tamam ama rakip oyuncu daha hareketlenmeye bile başlamadan çift daldı ve kart gördü. böyle giderse takımı yalnız bıraktığı maç sayısı da artacaktır ki asıl sıkıntı burada olacaktır.

    bam üçlüsüne tahammül ettiğimiz ya da etmek zorunda bırakıldığımız bunca sene dikkate alındığında iyi ya da kötü takımda yer almasını isterim. ama lütfen sevgimiz ve kendisinin galatasaraylılığı bizleri futbolunu değerlendirmek konusunda taraflı kılmasın. zira öyle yorumlar yapılıyor ki; yok türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu, yok son zamanların en iyi transferi falan... lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın